Dominika (24): Kamarádka mi řekla, že se zamilovala do mého otce a udělá všechno proto, aby ho dostala

žena
Zdroj: Freepik.com

Dominika důvěřovala své kamarádce Karolíně. Nikdy by ji nenapadlo, že by její kamarádka byla schopna něčeho, co má právě v úmyslu udělat. Karolína se zamilovala do jejího otce a jak se zdá, nic ji nezastaví. Dominika zjistila, že už mezi jejím otcem a Karolínou proběhl polibek. Zvládne to nakonec kamarádce rozmluvit?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 25. 09. 2020 13:30

S Karolínou jsme kamarádky, které k sobě dlouho hledaly cestu. Náš vztah začal vlastně nejdřív rivalitou. Ve škole jsme se předháněly, která bude mít lepší slohovou práci nebo udělá lepší kotrmelec. Nakonec se ukázalo, že jsme si hodně podobné a máme velmi společného.

Chtěla mého tátu

Občas jsme u sebe v době, kdy jsme ještě bydlely s rodiči, přespaly. S kým si vždy rozuměla nejvíc, byl můj táta. Řešili spolu hudbu do takové hloubky, že my s mámou jsme jen seděly a nestačily se divit. Nikdy v životě by mě nenapadlo, že z její strany to nebylo tak nevinné. Táta to bral spíš tak, že je to moje kamarádka, tak ji přijal. Někdy s námi jela i na chatu a tam jsem si začala všímat, že se chová zvláštně. Nakrucovala se před tátou v plavkách, když chtěla namazat záda krémem, řekla jemu. Matka nikdy nic neřekla, ale myslím, že ani jí se to moc nelíbilo.

Když přišel ten správný čas, rozhodla jsem se odstěhovat a začít bydlet sama. Kdo to nesl nejhůř, nebyli rodiče, ale právě Karolína. Řešila, že přece nemám kam spěchat a co na to táta. Já se chtěla zkrátka osamostatnit. Chtěla vědět, kdybych někam s rodiči jela, že by se ráda přidala. V duchu jsem si říkala proč, vždyť má svoji rodinu.

Půjde přes mrtvoly

Náhody asi existují, protože když jsem jednou šla s rodiči na večeři, z ničeho nic se tam Karolína objevila a automaticky si sedla na volnou židli. Nikdo nic nenamítal, ale já už tušila, kam vítr vane. Mamku rozbolela hlava, tak chtěla jet domů, ale táta si chtěl dát ještě pivo. Tak jsem mamku odvezla domů já. Táta tam zůstal s Karolínou sám. Neměla jsem z toho dobrý pocit. Teď už vím proč. Táta domů přijel za další tři hodiny, já u mamky raději zůstala, kdyby se jí udělalo špatně. Druhý den mi volala Karolína, abychom se sešly. Zašly jsme jen na kávu. Z oči sem jí vyčetla, že mi musí něco říct.

,,Včera jsem se líbala s tvým tátou, jsem do něj roky zamilovaná,“ řekla a čekala, co já na to. ,,Jak to jako myslíš, že si se s ním líbala? Víš, co tím můžeš způsobit? Co když se to dozví moje máma?“ ptala jsem se naštvaně. "O to mi právě jde, chci s tvým tátou žít a chtěla jsem ti to říct.“

Seděla jsem tam jak opařená, nevěřila jsem tomu, co mi právě řekla. Jela jsem hned za tátou, ten mi řekl, že se jen hrozně opil a omylem ji políbil. ,,Omylem? Jak můžeš omylem někoho políbit?" Táta mi řekl, abych do toho nestrkala nos. Karolína si jde tvrdě za svým. Já se teď bojím, co se bude dít, protože mi mamka řekla, že si myslí, že táta někoho má.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz. 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články