Ladislava (29): Podvádím přítele s jeho bratrem. Chtěla jsem to ukončit, ale dostala jsem návrh

Ladislava (29): Podvádím přítele s jeho bratrem. Chtěla jsem to ukončit, ale dostala jsem návrh
Zdroj: Freepik.com

Ladislava nám zaslala svůj příběh o tom, jak se zamilovala do Leoše. Sice vztah nehledala, ale Leoš byl skvělý muž. Když ji vzal mezi svoji rodinu, poznala i jeho staršího bratra Karla. I on jí učaroval. Tajně si přála, aby je mohla mít oba, ale věděla, že to není možné. Na Vánoce dostala od obou bratrů velmi zajímavý dárek. Co si pro ni přichystali?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 15. 09. 2020 16:30

S Leošem (31) jsem se seznámila, když mi bylo dvacet pět let. Zprvu jsem vztahu moc šance nedávala, protože jsem ještě neměla potřebu se usadit. Láska je mocná čarodějnice a já se do něj přeci jen zamilovala. Po půl roce přišlo na řadu první seznamování s rodinou. Zde to vlastně celé začalo.

Dva bratři

Leoš mě vzal mezi svoji rodinu v rámci jedné oslavy. Byla to docela dobrá příležitost, jak ji poznat. Jeho rodiče byli velmi přátelští. Jako poslední na oslavu přišel starší bratr Karel, byl to velmi pohledný muž. Od první chvíle, kdy promluvil, jsem z něj nespustila oči. Byl i velmi vtipný.

Vzhledem k tomu, že bylo léto a rodiče měli bazén, šli jsme se koupat. Nestačila jsem se divit, jak krásná těla bratři měli. Leoš byl sice menší, ale měl krásné vypracované tělo. Karel byl vysoký, ale ty jeho ramena. Radost pohledět. Měla jsem pocit, že po mě Karel také pokukuje. Možná jsem si to jen přála, protože to byl vážně kus. Když se oslava chýlila ke konci, bylo mi to skoro líto. Šla jsem se převléknout do volného pokoje, když jsem vyšla ven, Karel mě dohonil a plácnul přes zadek. Projelo mnou pořádné vzrušení.

Přišli se zajímavou nabídkou

Ten večer jsme se s Leošem divoce pomilovali, ale v mých představách jsem měla oba bratry. Zhruba za týden jsem v parku potkala Karla, měli jsme kus cesty společný, tak jsme se zapovídali. Když jsme se loučili, velmi suverénně mě políbil. Místo toho, abych mu jednu ubalila, tak jsem mu polibek opětovala.

Sedli jsme si k němu do auta, odjeli do lesa a v autě jsem zažila velmi bouřlivý sex. Když bylo po všem, požádala jsem ho, aby to Leošovi neříkal. Usmál se a řekl, že se nemusím bát. Tato akce se opakovala i několikrát týdně. Najednou jsem cítila, že mám problém. Mám je ráda oba dva.

Obrovský pocit viny

Cítila jsem neskutečný pocit viny kvůli Leošovi, protože s ním jsem byla ve vztahu. Karel byl taková bokovka. Blížily se Vánoce a já sama sobě slíbila, že po Novém roce toho nechám a zůstanu jen s Leošem. Na Štědrý den jsme byli s Leošem sami, byl to náš první společný. Když došlo na rozbalování dárků, někdo zazvonil. Byl to Karel. Polilo mě horko, co se bude dít. Sedl si, nechal si nalít víno. Pak mne Leoš opravdu dostal: ,,Přišli jsme s nabídkou, abys nás měla oba. Já budu tvůj partner a Karel tvůj milenec. Tak, jako to bylo doteď, co tomu říkáš?"

Cítila jsem se tak trapně, že se to Leoš dozvěděl. Je to asi velmi zvláštní situace, ale šla jsem do toho. Podvádím svého přítele s jeho bratrem a jemu to nevadí. Svět se dočista zbláznil.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články