Žaneta (43): Nevěděla jsem, proč je naše dítě jiné. Pravdu odhalila astroložka

Žaneta (43): Nevěděla jsem, proč je naše dítě jiné. Pravdu odhalila astroložka
Zdroj: Freepik.com

Žaneta už od narození tušila, že její syn je jiný. Jakmile začal chodit do školky, její obavy se vyplnily. Syn byl neukázněný a měl nutkavou potřebu všechno ničit. Nakonec šli s manželem k doktorovi, aby syna vyšetřili. Byl zcela zdravý. Nakonec Žaneta skončila u astroložky, která jí řekla něco, čemu moc nerozumí. Co se dozvěděla?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 10. 12. 2020 17:00

Když se nám narodil syn Matěj, byli jsme s manželem Lubošem nejšťastnější rodiče. Slibovali jsme si, že pro něj uděláme první poslední, aby byl šťastný.

Strach o syna

Pocity štěstí během šestinedělí se trochu změnily. Vystřídaly je pocity absolutního zoufalství a nevyspání. Syn neustále brečel. Péče o něj byla velmi náročná. Spali jsme jen nutné minimum. Okolí říkalo, že se tomu jednoho dne zasmějeme. Uznávám, že když bylo synovi půl roku, svitla naděje na lepší dny.

Matěj rostl jako z vody. Velmi rychle to uteklo a kluk nastupoval do školky. Tam se začala výrazně projevovat jeho povaha. Sice byl stále v procesu, kdy se mu osobnost tvořila, ale i tak nám dělal starosti. Byl velmi zlý a agresivní vůči ostatním. Působil neukázněně a měla jsem pocit, že mi učitelky naznačují, že je nevychovaný.

Denně jsem poslouchala, jak syn něco pořád ničí a ubližuje ostatním. Doma se tak začal také projevovat. Byl těžce zvladatelný. Luboš trval na tom, abychom si nechali poradit od dětské doktorky. Ta celou situaci vyhodnotila, že je to pouze věkem. My trvali na nějakém vyšetření. Nakonec nás poslala na neurologii a k dětskému psychologovi.

Narozen při zatmění slunce

Výsledek byl takový, že jsme dostali nálepku rodičů, kteří si neuměli dítě vychovat. Matěj byl z jejich pohledu zcela zdravý kluk. Žádnou odchylku nenašli. Matěj nastoupil do školy a tam to bylo ještě horší než ve školce. Nejhorší bylo to jeho ničení. Vzal klidně židli a hodil s ní o stěnu. Děti se ho bály a učitelky vlastně také.

Nikdo se mu nechtěl moc věnovat, protože jakmile nebylo po jeho, byl zlý. Svěřila jsem se své kamarádce, která mi řekla, abych zkusila navštívit astroložku. Možná by mohla znát odpovědi na mé otázky. Neměla jsem co ztratit, takže jsem si jednu takovou našla. Jako první chtěla znát datum narození mého syna.

Dlouho mlčela, než řekla: „Váš syn se narodil v čase, kdy probíhalo zatmění slunce. Přinesl na Zemi obrovskou energii, která musí být od útlého věku usměrněna.“ Moc jsem nechápala, co to pro nás znamená. „Vedli jste ho k nějaké duchovní cestě už od útlého věku?“ ptala se. „Předpokládám, že ne, podle toho, co jste mi o něm řekla.“

Málo času na změny

Vysvětlila mi, že děti, které se narodí v takto vzácný okamžik, mají jisté předpoklady. Pokud je jim včas ukázána správná duchovní cesta, jejich život bude zcela naplněn a dokážou veliké věci. V opačném případě se jeho energie může dostat mimo kontrolu a může se stát nějaká pohroma.

Už nemáte moc času na to, abyste to změnila,“ řekla velmi posmutněle. „Pokud je syn lhostejný k duchovní cestě, je tu bohužel možnost, že celý svůj život vnitřně prospí. Nikdy ho nebude nic bavit, pro nic se nenadchne. Navíc nahromaděná energie bude v jeho případě dělat zlo,“ odpověděla na moji otázku, proč je takový, jaký je.

Matěj už musel dvakrát změnit školu pro své neukázněné chování. Jako matka jsem zoufalá. Mám odpověď na svoji otázku, proč je syn takový. Jen nevím, jak syna navést na správnou cestu, když ji sama neznám.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz. 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články