Saša (38): Nepochopila jsem výklad astroložky. Udělala jsem chybu, která mě stála skvělého chlapa

Saša (38): Nepochopila jsem výklad astroložky. Udělala jsem chybu, která mě stála skvělého chlapa
Zdroj: Unsplash.com

Saša propadla kouzlu astrologie. Jakmile začínala nějaký vztah, její první kroky mířily právě k astroložce, která jí vždy dobře poradila. Pak jí do života přišel Vilda a Saša asi udělala chybu.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 04. 12. 2020 10:00

Jakmile jsem objevila nahlédnutí do budoucnosti, zcela jsem tomu propadla. Chodila jsem si k astroložce pro výklad vždy, když jsem měla nový vztah.

Osobní rádce

Když mi v mých pětadvaceti letech řekla, že můj aktuální vztah nemá budoucnost, protože můj protějšek se ke mně zkrátka nehodí, dala jsem tomu chvíli čas. Při první větší neshodě mezi námi jsem ze vztahu odešla. Po čase jsem se o dotyčném dozvěděla, že se z něj stal menší zlodějíček.

Byla jsem velmi ráda, že jsem dala na radu astroložky. Jakmile se objevil další muž, neváhala jsem a znovu si šla vyslechnout, zdali to má budoucnost. Proč jsem to dělala a nedala na vlastní instinkt? Moc jsem toužila po dětech a přála si, aby otcem mých dětí byl někdo duševně čistý a vyspělý.

Druhý vztah mi astroložka také rozmluvila. Říkala, že jsme natolik odlišní, že nám planety nebudou přát, měli bychom jít od sebe, dokud je ještě čas. Mně se Marek zdál jako ten pravý, ale i tak jsem ji raději poslechla. Nikdy se totiž nezmýlila. Nakonec i to bylo správné rozhodnutí. Zjistila jsem, že mi nebyl věrný.

Osudové setkání

Při posledním výkladu mi říkala, abych na nic netlačila, že on se ten správný muž brzy ukáže. Nechala jsem tomu tedy volný průběh. Zhruba po půl roce jsem zůstala stát na krajnici, protože jsem píchla kolo u auta. Zastavil u mě muž mého věku a mimo jiné byl velmi pohledný. Pomohl mi s autem a já ho na oplátku pozvala na večeři.

Byl to on! Cítila jsem to v kostech. To je ten muž, o kterém astroložka mluvila. Na něho čekám. Byla jsem zamilovaná až po uši. Až s Vildou jsem cítila ten hřejivý pocit u srdce. Skoro jsem chtěla udělat výjimku a nejít na poradu k ženě, která mi do této chvíle pomáhala se správně rozhodnout. Nakonec jsem to odložila a vyčkala, jak se to bude vyvíjet bez toho, aniž by mi řekla, jak to dopadne.

Uběhl rok a půl. Náš vztah byl sluncem zalitý. Mě padlo krásných třicet let. Začalo se u nás skloňovat slovo rodina. V mých očích splňoval naprosto všechny požadavky, které jsem po muži chtěla. I přesto všechno jsem to nevydržela a zašla po dlouhé době k paní Haně. Doufala jsem, že mi řekne to, co chci slyšet, že Vilda je ten pravý.

Životní chyba

Jenže ona mi zcela zamotala hlavu. Řekla něco, co moje přesvědčení trochu zlomilo: „Vy jste jeho osudovou ženou, ale nikoliv on pro vás.“ Musela jsem si to stále opakovat v hlavě, co to vlastně znamená. „Mám ho opustit? Čeká na mě ještě někde lepší muž, než je Vilda?“ zeptala jsem se. „Jak říkám, on není vaším osudovým mužem, vaše spojení není tak silné, aby to mohlo fungovat.“

Odcházela jsem zcela zmatená. Vildu jsem milovala. To jsem nikdy o žádném muži před ním neřekla. Hlavně jsem to ani necítila. Co teď? Vždy jsem se nechala Hanou ovlivnit a nakonec to bylo dobře. Nyní jsem byla na vážkách, ale ona se přece nikdy nespletla. V tuto chvíli moje srdce říkalo, buď s ním.

Po dalším půl roce, kdy bylo všechno na dobré cestě, jsem udělala chybu. Rozhodla jsem se, že dám na slova astroložky. Vztah ukončím a počkám na svého osudového muže. Vilda našemu rozchodu nerozuměl. Byl velmi smutný. Dnes je to pět let. Žádný další muž nepřišel. Měla jsem se řídit srdcem. Teď je velmi pravděpodobné, že zůstanu sama.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz. 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články