Tereza (36): Varování astroložky jsem nebrala vážně. Teď hořce lituji, budu trpět celý život

žena
Zdroj: Freepik.com

Tereza se nám svěřila se svým trápením, které ji bude provázet celý život. Z ničeho nic se objevila její stará láska. Měla sice už rodinu, ale znovu se jí oddala. Chtěla si udělat jasno a tak navštívila astroložku, která jí řekla děsivou předpověď. Pokud mimomanželský vztah neukončí, dotyčný zemře. Vyplnila se zlá předpověď?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 31. 10. 2020 15:00

O astrologii nebo ezoterice jsem si vždycky myslela své. Nějak jsem to nehanila, ale ani jsem tomu nepřikládala velikou váhu. Brala jsem to jako možnou variantu pro řešení některých věcí. To, že toho sama využiji, jsem netušila.

Láska z minulosti

Jsem v manželství, které sice funguje, ale postrádá už své kouzlo. Je to spíše vztah ze zvyklosti. Zcela náhodně jsem narazila na svoji lásku ze střední školy. Vojtu jsem milovala a teď se ukázalo, že své city k němu mám někde hluboko uložené. Naše láska stále žila. Jenže já měla rodinu. On byl rozvedený, nemusel se rozhodovat.

Manžela jsem sice nemilovala, ale nechtěla jsem zničit rodinu. Řešit střídavou péči a dětem brát skvělého tátu. Pralo se to ve mně. Chtěla jsem být s Vojtou, ale opustit rodinu jsem také nedokázala. Svěřila jsem se kamarádce, která mi doporučila svoji známou astroložku. Ta mi prý přesně řekne, co mi radí postavení planet.

Vzhledem k tomu, jaký vnitřní zmatek jsem v sobě měla, rozhodla jsem se to zkusit. Díky protekci jsem se k ní dostala poměrně rychle. Byla jsem trochu překvapená, kolik toho o mně věděla. Myslela jsem si, že se už o mně bavily s kamarádkou, přece jen se znaly. Jenže ona věděla i věci, které držím roky v tajnosti.

Pomoc u astroložky

Když jsme se dostaly k mému problému, upozornila mě, abych mimomanželský vztah okamžitě ukončila. V případě, že se tak nestane, dotyčnému hrozí nebezpečí. Ba dokonce smrt. Odcházela jsem od ní poměrně dost rozladěná. Vlastně mi nějak nepomohla, spíše mi celou situaci zkomplikovala.

Rozhodla jsem se řídit srdcem. Manželovi jsem pravdu neřekla, ale vztah s Vojtou jsem nadále udržovala. Naše manželství bylo už vyčpělé, ale odejít úplně jsem také nechtěla. Nikdo nic netušil a já si myslela, jak jsem nad vším vyzrála. Sama sobě jsem si přiznala, že jsem se vlastně rozhodla ještě dřív, než jsem k astroložce šla. Vojtu skutečně miluji.

Kamarádka se mě ptala, jak jsem pochodila u astroložky. Když jsem jí řekla, že mi doporučila, abych vztah ukončila, že hrozí Vojtovi nebezpečí, prosila mě, abych ji poslechla. Já ji odbyla, že se kvůli prapodivné předpovědi nevzdám svého štěstí. Kamarádka to po čase vzdala a nechala mě být.

Neposlechla jsem předpověď

Po pár měsících přišla velmi krutá zpráva. Vojta měl po cestě za mnou nehodu. Stihl mi ještě zavolat, aby zrušil schůzku. Když jsem za ním druhý den jela do nemocnice, byl v kritickém stavu a za pár dnů zemřel. Složila jsem se. Hned jsem si vzpomněla na předpověď. Je to moje vina!

Neměla jsem se komu svěřit. Manžel poznal, že se něco stalo, ale jemu jsem to říct nemohla. Kamarádka pro mě slova útěchy neměla, protože mě varovala. Musím dělat, že se nic nestalo, ale uvnitř velmi trpím. Tajně docházím k psychologovi. Odmítám zatím brát jakékoliv léky. Lituji svého špatného rozhodnutí. Do konce života si to neodpustím.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz. 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články