Káravé pohledy a zírající muži: S čím počítat, když si vyrazíte bez podprsenky?

Horké počasí vyzývá k odkládání svršků.
Zdroj: Pixabay.com
Někdy je to čistě a jen touha ulevit otlačeným zádům, škrábající krajce nebo tlačící kostici.Čím méně oblečení na sobě v létě máte, tím je vám lépe.I obyčejné tílko „naostro“ vám v baru zařídí pár drinků.Čekejte nepříjemné pohledy.+ 2 fotky+ 3 fotky

Toto léto bylo obzvláště horké. Není divu, že čím méně oblečení jste na sobě měla, tím vám bylo lépe. Někdy bylo vedro tak nesnesitelné, že byste nejraději do práce vyrazila nahá. Už jen z představy, že z relativně chladného bytu se máte vydat do tramvaje, která fungovala jako trouba, se vám po krku svezl čůrek potu. Nejedna z žen tedy zvolila variantu pro někoho až moc odvážnou, avšak v teplých letních dnech nejvíce pohodlnou, strávit den bez podprsenky.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 01. 09. 2018 16:16

Někomu pohled na ženu bez svrchního dílu spodního prádla může připadat pohoršující. Ovšem kdo podprsenku nikdy nenosil, ať nesoudí. Beztak je pravda jinde.

Příklad 1: Mladá žena


Rozhodnete se, že si dneska uděláte „neformální pátek“ a na nákup si vyrazíte „nahoře bez“. Cestou do obchodu míjíte různé lidi, mezi nimi i jiné ženy. Ženy jsou od přírody žárlivá stvoření a je nevyřčenou skutečností, že v 99,9 % se nefintí kvůli mužům, ale kvůli ostatním ženám. Tudíž když si vyrazíte oblečená-neoblečená a jiná lidská bytost ženského pohlaví to zmerčí – jste pro ni konkurence. Protože ona ví, že jakmile projdete kolem nějakého muže, podívá se na vás a ne na ni. Bere to jako provokaci a „výzvu na souboj“, tudíž až budete kráčet po ulici, počítejte, že obdržíte nejeden přimhouřený pohled plný krvelačné zášti, nenávisti a chuti pokousat vám krk.




Příklad 2: Stará žena


I stará žena je žena a může to brát jako provokaci – ovšem v tomto ohledu budete ta „zkažená mládež“. Staří lidé rádi poučují, protože oni to vědí nejlépe, protože oni tu jsou déle, protože tenkrát se s podprsenkou také fungovalo a nikdo si nestěžoval. Starého psa novým kouskům nenaučíš, a tak je zbytečné vysvětlovat pohoršené babičce, že je vám to prostě jen nepohodlné. Pokud vás sjíždí pohledem i nadále, zkřižte si přes prsa ruce.



Příklad 3: Muž


Mladý, starý, tlustý, tenký – je to jedno. Muž je muž a tím to hasne. Když projdete v obchodě kolem mražených kuřat, vaše prsa jakoby najednou začala vydávat hlasitý alarm, a pokud se na chvíli odtrhnete od složení masa na obalu a zvednete oči, uvidíte zmražené muže zírající na váš hrudník. A tím, že jste v oddělení s chlazenými potravinami to nebude.


Když se tedy rozhodnete zariskovat a vyjdete na ulici bez podprsenky, počítejte se zvýšeným zájmem o vaši osobu. Ať už kladným, či záporným, počítejte i s možnými nemístnými poznámkami. Někdo to může považovat za provokaci (což se nevylučuje, i obyčejné basic tílko „naostro“ vám v baru zařídí pár drinků zadarmo), ale někdy je to čistě a jen touha ulevit otlačeným zádům, škrábající krajce nebo tlačící kostici.


Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články