Nemáte zahradu ani balkon? Ugrilujte si dobroty klidně v bytě nebo na pláži

Nemáte zahradu ani balkon? Ugrilujte si dobroty klidně v bytě nebo na pláži
Zdroj: Pixabay

Zní to krásně: Na zahradě nebo terase rozpálíte gril, počkáte na správnou teplotu a začnete s přípravou dobrot. Maso, špízy, burgery, sýry, zelenina - fantazii a chutím strávníků se meze nekladou. Jenže co když zahradu, terasu, a dokonce ani malý balkon nemáte? 

Komerční sdělení
Komerční sdělení 03. 08. 2021 15:00

Ani tak nemusíte o zážitek z grilovačky přijít. Pořídit si můžete gril, se kterým si oběd či večeři připravíte i doma, nebo třeba v parku či na pikniku. Zvolit můžete buď bezkouřový gril nebo gril kontaktní. 

Snídaně i večeře

Kontaktní gril PRESIDENT je ideální elektrický gril do kuchyně. Využijete ho navíc i v měsících, kdy jsou zahradní grily zakryté a jejich majitelé s pohledem na ně pouze vzpomínají, co dobrého si na nich připravili. Vy si můžete dopřát dokonce víc, než na běžném grilu – máte ke snídani chuť na toast? K večeři byste si dali panini jako z pekárny? Nic není problém.

Stejně tak ale můžete rodině či kamarádům připravit steak, rybu, mořské plody nebo dokonale ochucenou zeleninu. Kontaktní gril PRESIDENT se rozžhaví během okamžiku, umí pokrm současně opékat z obou stran a když se chystáte na klasickou grilovačku, stačí ho rozevřít a využít dvojnásobnou grilovací plochu.

Gril si hlídá čas

PRESIDENT má i další plusy, které přivítáte. Má vlastní minutku, nemusíte tak hledět na čas, protože gril vám sám dá vědět, že máte pokrm zkontrolovat. Dobu přípravy lze nastavit v rozmezí od 5 do 30 minut, potom se ohřev zastaví.

Pixabay

Zatímco klasický gril musíte po vychladnutí pečlivě očistit, což, přiznejme si, je z grilování ta nejméně zábavná část, grilovací desky kontaktního grilu jednoduše omyjete pod tekoucí vodou. Gril má i zásobník na zachycení výpeku a jeho horní deska je nastavitelná do 5 poloh. Bát se tak nemusíte ani přípravy extra vysokých steaků.

Grilovačka v parku i na pláži

Vybrat si můžete i Power gril PARTY TIME. Je na dřevěné uhlí, na grilování v bytě se proto nehodí, vyrazit s ním ale můžete třeba do parku nebo na pláž.

Je skladný, a i když k přípravě pokrmů potřebujete dřevěné uhlí, nekouří. Má totiž unikátní grilovací rošt s odnímatelnou středovou částí, díky čemuž se uhlí do zásobníku doplňuje bez přerušení grilování, zásobník je navíc uzavřen poklopem a šťáva z jídla nekape do uhlíků, a právě proto gril nekouří.

Další obrovskou výhodou, kterou oceníte, když jste vážně hladoví, je to, že díky integrovanému výkonnému turboventilátoru je připraven grilovat už pět minut od zapálení!

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články