Čeká nás uvolnění karmického uzlu: Země se dostává do největší vzdálenosti od Slunce

Čeká nás uvolnění karmického uzlu: Země se dostává do největší vzdálenosti od Slunce
Zdroj: Unsplash

V pondělí 5. července 2021 dojde krátce před půlnocí k fascinujícímu úkazu. Země se dostane do největší vzdálenosti od Slunce a dál bude až za dlouhých 11 let. Co to pro nás znamená?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 05. 07. 2021 07:00

Tento jev se jmenuje afélium, jde o situaci, kdy je Země na nejvzdálenějším bodě od Slunce. A zatímco 4. července 2020 byla vzdálenost 152 095 295 kilometrů, letos to bude až 152 100 527 kilometrů. Co to pro nás znamená? Začíná nová éra?

Uvolnění karmického uzlu

V tento den by se měla uzavřít jedna kapitola v našich životech a započít nová. Vzdálení Země dává prostor pro to, aby vesmír umožnil každému z nás přijmout do svého života to nejlepší. Zároveň máme šanci opustit vše staré, co už nám více neslouží. Ačkoliv jsme si doposud mysleli, že si nic lepšího nezasloužíme, následující dny nám ukážou opak. Jen to, co si dovolíte skutečně přijmout, pro vás život nachystá. 

Počátek nové éry

Nechte za sebou lidi, kteří vám již dále nejsou příjemní. Myslete v tomto období hlavně na sebe a žádejte vesmír o vše dobré. Pro mnoho lidí to bude znamenat i řešení jejich bytové situace. Ačkoliv pořízení vlastního majetku vypadalo skoro nedosažitelně, vzdálením se Země od Slunce se uvolní cesty, kterými k vám může vše přijít.

Ti, kteří se snaží již dlouho o miminko, mají velkou naději na početí. Nezapomeňte, že dušičky vždy ví, kdy mají do životů rodičů přijít. Nedá se to nijak urychlit, vše se děje ve správný čas a tak, jak má. Pokud cítíte, že jste skutečně připraveni, pozvěte tuto novou duši do svého života. Vesmírné postavení vám k tomu dává dokonalou příležitost.

Zdroje informací:

Earthsky.org: Earth Farthest From The Sun On July 5

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články