3 znamení zvěrokruhu, která jsou téměř pořád ve stresu. Najdete se mezi nimi?

3 znamení zvěrokruhu, která jsou téměř pořád ve stresu. Najdete se mezi nimi?
Zdroj: Freepik

Někteří lidé procházejí životem s vyrovnaností, která je skutečně záviděníhodná. Nenechají se nikým a ničím stresovat, což jim velmi ulehčuje bytí. Pak ale existují ​​lidé, kteří se cítí pod stálým tlakem. A právě jich se bude týkat následující horoskop.

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 14. 06. 2021 16:00

Spěcháte z jedné schůzky na druhou, nic nestíháte a najít si čas na přátele nebo blízké je pro vás nadlidský výkon? Pak by nás nepřekvapilo, kdybyste patřili mezi tato tři znamení zvěrokruhu.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Raci jsou emotivní a velmi citliví, proto je velmi ovlivňuje prostředí, ve kterém žijí. Nad vším neuvěřitelně přemýšlejí, čímž se snadno ocitnou ve stresu. Stačí jen několik schůzek za sebou a Raci se začnou cítit pod tlakem.

Situaci jim neulehčuje ani fakt, že mají rádi nabitý program, neboť jsou skutečnými workoholiky. Proto je často najdete na manažerských pozicích. I když to vypadá, že Rak nic nedělá, alespoň na svou práci a na své další povinnosti myslí. 

Tip: Někteří Raci by měli rozhodně trochu zpomalit. Někdy pomáhá předat úkoly někomu jinému a někdy zkrátka říci „ne“. Vzhledem k tomu, že mají Raci totálně nabitý program, sotva jim zbývá čas na zábavu, přátele a rodinu.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Panny jsou také neskuteční workoholici. Navíc perfekcionistky, které na sebe mají vysoké nároky a úkoly dělají velmi svědomitě. Jejich diář je nabitý, seznam úkolů dlouhý, a tak jsou neustále pod tlakem, protože chtějí dělat vše co nejrychleji a bez chyb.

Panny jsou velmi chytré, spořádané a svědomité. Pokud něco nejde přesně podle jejich představ, jsou nespokojené. Stejně jako Raci se velmi zdráhají vzdát se odpovědnosti. Chtějí dělat všechno samy, ať už v práci, nebo v každodenním životě. Proto jsou neustále ve stresu. Není tudíž neobvyklé, když mají špatnou náladu a tím frustrují své okolí. Pro Pannu je velmi obtížné vypnout.

Tip: Panny by si rozhodně měly dělat přestávky a snažit se nevidět všechno tak černě. Meditace a cvičení by jim mohly pomoci uvolnit se.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Pokud má nějaké znamení zvěrokruhu důvod být neustále ve stresu, pak jsou to Blíženci. Nejraději totiž dělají všechno najednou. Mají velkou skupinu přátel, chtějí neustále něco dělat a rádi cestují. Pro lidi narozené v tomto znamení je neuvěřitelně obtížné najít klid a rovnováhu.

Ale Blíženci nejsou ve stresu jen proto, že jsou tolik na cestách. Jsou také extrémně naštvaní, když nečinně sedí doma. Pokud náhodou zmeškají párty nebo setkání s přáteli, je to pro ně nesmírně stresující. Blíženci se zkrátka bojí, že o něco přijdou.

A to se netýká jen jejich soukromého života. Pokud se profesně ocitnou ve slepé uličce, mají tendenci okamžitě jednat a hledat něco nového. Nic nefrustruje Blížence tolik jako nuda a to, když uvíznou na jednom místě.

Tip: I když se to snáze říká, než dělá, Blíženci by se měli pokusit omezit pozornost jen na pár podstatných věcí, protože tendence stihnout všechno a z toho plynoucí neustálý stres způsobují, že bývají často velmi rozptýlení a někdy až lstiví.

Zdroj informací:

gofeminin.de

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články