3 znamení zvěrokruhu, která vyzařují negativní energii a jen těžko se s nimi budete cítit dobře

3 znamení zvěrokruhu, která vyzařují negativní energii a jen těžko se s nimi budete cítit dobře
Zdroj: Pixabay

Asi každý z nás zná ve svém okolí někoho, kdo má kvůli svému pesimistickému myšlení negativní auru. Existuje příčina, ​​která dělá tyto lidi takovými škarohlídy? Možná. Tento pesimistický postoj je totiž typický pro určitá znamení zvěrokruhu.

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 11. 06. 2021 16:00

Komu daly hvězdy do vínku přízvisko „mistr katastrófe“?

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Kozorohům vždy stojí v cestě jejich skepticismus. Důvěřují lidem jen velmi málo a dokud je člověk příjemně nepřekvapí, čekají od něj jen to nejhorší. Každému, kdo prochází životem s tímto postojem, lze jen těžko vyčítat negativní auru.

Ženy zrozené v Kozorohu ztrácejí radost ze života právě kvůli svému stísněnému postoji. Myslí si, že se takto mohou chránit před tím, aby je někdo ranil. Pozitivnější přístup k životu a tím i veselejší charisma by však mohly přinést Kozorohům nejen blahobyt, ​​ale rozhodně by měly pozitivní vliv na jejich okolí.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Bez ohledu na to, zda se jedná o příbuzné nebo blízké přátele, když uslyší něčí příběh, vše je pro ně hned pochybné. To je typické nahlížení na svět většiny lidí narozených ve Štíru.

Díky své negativní a podezíravé auře nechávají své okolí pocítit tyto pochybnosti, což samozřejmě automaticky vytváří špatnou náladu. Pečlivě zkoumají vše, co se kolem nich děje, a detektivní chování ani neskrývají. Když žena narozená ve Štíru začne přijímat svou podstatu, začne se v životě cítit mnohem lépe.

Panna (24. 8. - 23. 9.)

S čím se Panna potýká nejvíce, je nespokojenost sama se sebou. Nedostatek sebeúcty jí brání v tom, aby rozdávala komplimenty ostatním. Bohužel z ní tato nerovnováha vyzařuje, i když nevědomky.

Aby Panny odvrátily pozornost od sebe, mají tendenci žertovat na úkor druhých, ​​aniž by tím zamýšlely něco špatného. Přitom přenášejí své vnitřní napětí na ostatní. Nejisté povaze Panny pomůže pozitivní energie jejího okolí.

Zdroj informací:

harpersbazaar.de

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články