3 znamení zvěrokruhu, která až příliš žijí svou minulostí a myslí, že už je nic dobrého nečeká

3 znamení zvěrokruhu, která až příliš žijí svou minulostí a myslí, že už je nic dobrého nečeká
Zdroj: Freepik

Jsou okamžiky, na které nikdy nezapomenete. Zážitky s rodinu, chvíle s dobrými přáteli nebo okamžiky, které jste prožili jen ve dvou. Je hezké, když se k takovým vzpomínkám můžete vrátit. Nic se ale nemá přehánět. Která znamení zvěrokruhu mají největší sklony žít minulostí?

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 16. 05. 2021 16:00

Vzpomínky nám dodávají sílu ve fázích života, kdy není pozitivní myšlení zrovna jednoduché. Můžeme z nich čerpat energii, dokud nebude možné sbírat další hezké zážitky.

Někdy se však může stát, že se nebudete chtít vrátit do přítomnosti. Některá znamení zvěrokruhu se přímo vyžívají v neustálém pitvání minulosti a s oblibou říkají, jaké to bylo za starých časů. Zjistěte, zda k nim patříte i vy.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Když řeknete, že se vám daří dobře, jste často v podezření. Štíři jsou totiž známí jako totální negativisté. V případě zrozenců v tomto znamení, kteří jsou ve vašem životě noví, proto zůstaňte nejprve raději skeptičtí. Pokud lidé Štíra zklamou, utvrdí se tím v negativním pohledu na svět.

Právě proto mají Štíři tendenci žít v minulosti a neustále vzpomínat na to hezké, co zažili. Přitom by se měli více soustředit na krásné životní okamžiky tady a teď, i když není všechno tak snadné nebo samozřejmé, jak by se mohlo zdát.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Přátelé a rodina znamenají pro Pannu opravdu hodně. Chce, aby se ostatním dařilo, a proto se o ně ráda stará. Panny jsou spokojené, jen když je jejich přítel nebo přítelkyně šťastná. Velmi těžce nesou, když je někdo blízký raní či zradí. Pro Panny je velmi těžké na to zapomenout, a proto často žijí minulostí.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Vždy chtějí být nejlepší, tím jsou Kozorozi známí. Být úspěšný a nezávislý je pro ně velmi důležité a také na tom tvrdě pracují! Pokud se tedy nenechají přemoci vzpomínkami. Někdy se nemohou zbavit nostalgických myšlenek, což vede k tomu, že se v minulosti často utápějí.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články