10 věcí, které byste měli vědět o Býkovi, věrném, smyslném a tvrdohlavém znamení zvěrokruhu

10 věcí, které byste měli vědět o Býkovi, věrném, smyslném a tvrdohlavém znamení zvěrokruhu
Zdroj: Pixabay

Tomuto znamení zvěrokruhu je přiřazen prvek země, což o Býcích samo o sobě říká hodně. Stojí vždy pevně nohama na zemi a nevznášejí se nikde v oblacích.

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 13. 05. 2021 16:00

A co dalšího můžete ještě od Býka čekat? Následujících deset věcí je pro ně charakteristických.

Jsou věrní

Ať už v přátelství, nebo v lásce, Býci jsou téměř vždy naprosto loajální! Podvádět by je nikdy nenapadlo. Musí se toho stát opravdu hodně, aby svou lásku opustili. U přátelství to mají velmi podobně a přátelské vazby vytvářejí na věčnost. Jako na přítele se na Býka můžete naprosto spolehnout, ať se stane cokoliv.

Mají sklony k žárlivosti

Jelikož jsou Býci extrémně věrní, totéž očekávají i od svého partnera. Jenže moc dobře vědí, že zdaleka ne všichni to mají jako oni, což může vést k žárlivým scénám. Typický Býk by nejradši vyskočil z kůže, pokud ho někdo zradí a podvádí. Jeho zklamání nevěrou je obrovské a uvnitř hluboce zakořeněné.

Vždy je na ně spolehnutí

Jejich přátelé moc dobře vědí, co v Býcích mají a že se na ně mohou spolehnout. Býci jsou téměř zosobněná spolehlivost a vždy dodrží slib. To platí i pro jejich práci. Nikdy od nich neuslyšíte frázi „Nezvládl jsem to“ nebo „Zapomněl jsem“.

Jen tak něco je nerozhází

Zatímco všichni kolem nich šílí, Býky to nechává absolutně v klidu. Zkrátka je jen tak něco nerozhodí. A co je obzvláště skvělé? Zatímco ostatní vytočí i maličkosti, Býci mají stále chladnou hlavu a vyčkávají, až napjatá situace pomine. Vědí, že většina problémů zmizí sama a že rozhodně nestojí za to rozčilovat se nad banalitami.

Mají velkou potřebu bezpečí

Riziko je pro Býky téměř cizí slovo. Pokud je to jen trochu možné, volí bezpečnou cestu. I když může někdy trvat o něco déle, k cíli Býka nakonec dovede. Se svými blízkými jsou stejně opatrní. I zde se snaží zajistit, aby byly vztahy v pořádku.

Jsou tvrdohlaví

Ano, typičtí Býci mají svou hlavu. Jakmile si něco umanou, trvají na tom. Často jdou hlavou proti zdi. Odvrátit je od něčeho, pro co se sami rozhodli, je téměř nemožné. Měli by to ale přehodnotit, protože by jim to často ušetřilo čas.

Nedají se tak snadno oklamat

Jelikož stojí Býk oběma nohama pevně na zemi, nenechá se tak snadno opít rohlíkem. Místo toho, aby se okamžitě nechali inspirovat inovacemi, projevují Býci nedůvěru a vše kriticky sledují. Teprve potom si vytvoří vlastní názor.

Mají velmi blízko k přírodě

Býk je zemské znamení a není tedy divu, že se nejlépe cítí venku. Úzké přeplněné ulice nejsou nic pro Býky. Mají rádi přírodu, toulky lesem a horami. Pokud nemají zahradu, doma si to vynahradí alespoň velkým množstvím rostlin. Starají se o ně s láskou a absolutně je to naplňuje.

Jsou velmi smyslní

Pro typické Býky je velmi důležitý pocit bezpečí. Co by od nich ale málokdo čekal, je jejich poměrně výrazná smyslnost. Mají rádi krásné věci: jídlo, sex, cestování... Jsou absolutními bonvivány a užívají si všech krásných okamžiků. Není divu, že jsou jako hostitelé neustále v kurzu.

Velkorysost považují za samozřejmost

Pokud Býky někdo rozčílí nebo zklame, velmi je to raní, ale obvykle na to rychle zapomenou. Odpuštění je pro ně snadné, protože bývají velmi velkorysí. Raději to ale nepřehánějte. Jakmile Býka hluboce raníte, bude trvat dlouho, než to napravíte.

Jak to bude mít Býk v lásce?

S těmito znameními to bude klapat: Ryby, Lev, Vodnář, Rak, Kozoroh, Panna.

S těmito znameními to moc fungovat nebude: Blíženci, Střelec, Beran.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články