3 znamení zvěrokruhu, která vše vzdávají příliš brzy a odradí je už první neúspěch

3 znamení zvěrokruhu, která vše vzdávají příliš brzy a odradí je už první neúspěch
Zdroj: Freepik

Házíte po prvním neúspěchu flintu do žita a odcházíte? Nebo jste těmi, kdo vydrží, dokud se nedostaví úspěch? Pakliže patříte mezi první jmenované, možná jste se narodili v jednom z následujících tří znamení zvěrokruhu.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 11. 05. 2021 07:00

Podle horoskopu jsou zrozenci v těchto znameních velmi necílevědomí a odradí je už první selhání. Raději než kariéře se často věnují rodině, kde se na měřitelné výsledky tolik nekouká. Nebo jsou na cestu k úspěchu příliš pohodlní. O kterých znameních je řeč?

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Berani velmi těžce pracují s chybou, proto jim záleží na podpoře ostatních. Pokud jim jednou řeknete, že něco nezvládnou, už to nikdy nezkusí. Projevuje se to zejména u dětí ve škole, kdy jejich výsledky často závisejí na tom, jak se budou ke škole stavět dál.

Neumějí v něčem zabrat a zlepšit se, naopak. Často přijímají za své názory ostatních a vědomě proti nim neumějí bojovat. Pokud jim jednou řeknete, že něco nedokážou, budou vám to věřit po zbytek života.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Typičtí představitelé hesla: "Vzdám to ještě dřív, než začnu." Neumějí překonávat své limity, komfortní zóna je pro ně posvátné slovo a nepřekročí žádnou z hranic, které sami sobě dají. Ať už jsou jakkoliv nesmyslné.

Žijí si svůj pohodlný život a pokud se jim jednou něco nepovede, dávají od toho ruce pryč. Často je do změny kope právě partner. Pokud tak máte doma Střelce, připravte se na to, že to nebude vůbec jednoduché.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Jsou to peciválové, hlavně ženy. Místo toho, aby budovaly velké firmy nebo myslely na kariéru, často primárně plánují založení rodiny. A to není špatně! Jenom zkrátka nevidí štěstí úspěchu. Když už se o něj snaží, tak jen proto, aby zajistily své děti.

Nejlépe jim to jde právě ve chvíli, kdy se starají o rodinu, to jsou rozené bohyně. Každý chlap je miluje a obdivuje, protože co ony dokáží vytvořit za zázemí, to se málokomu povede.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články