Horoskop: V těchto třech znameních zvěrokruhu se rodí vážně vůdčí ženy

Horoskop: V těchto třech znameních zvěrokruhu se rodí vážně vůdčí ženy
Zdroj: Unsplash

Horoskop o nás dokáže prozradit mnohé. Nejen to, jaké hodnoty uznáváme nebo jak se stavíme k partnerství, ale třeba i to, zda jsme od podstaty vůdčí typy. Milé dámy, podívejte se, zda mezi taková znamení patříte i vy!

Jana Matušková
Jana Matušková 27. 03. 2023 06:10

Každé znamení zvěrokruhu má v horoskopu jiné osobnostní charakteristiky. Dají se však vystopoval tři znamení, v nichž se rodí vůdčí ženy, které potřebují odpovídající protějšek. Patříte mezi tyto osobnosti?

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Ženy narozené ve znamení Berana jsou tvrdohlavé a vůdčí. Jejich protějšek by proto měl být tolerantní a nekonfliktní. Beranky však potřebují kromě pochopení také vášeň.

Potřebné vzrušení najdou u muže narozeného ve znamení Lva, tam ale hrozí, že bude až příliš dominantní. Imponovat vám může i zrozenec znamení Vah, který je vaším přesným opakem a budete se proto skvěle doplňovat. Svobodu a rozlet najdete u Střelce, který je navíc stejně akční.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelkyně potřebují akčního partnera, který je bude motivovat. I když jsou samy cílevědomé a vůdčí, potřebují cítit podporu svého protějšku. Vyhovuje jim soužití s Beranem, které je dynamické a stabilní zároveň. Oba potřebují spontánnost a vzrušení.

Vyhovovat jim bude také Vodnář, který je velice svobodomyslný. Jen pozor, ať oba nepropadnou stavění vzdušných zámků. Racionálním partnerem je pro Střelkyni Býk, jelikož ji dokáže zklidnit a zajistit.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorožky potřebují člověka, který má stejné hodnoty jako ony. Jejich protějšek je musí umět ujistit o tom, že jsou zkrátka jedinečné. Fungovat to může s Beranem, jelikož oba mají velké plány a jsou podobně vůdčí. Realistická Kozorožka ale dokáže Berana udržet na uzdě.

S mužem narozeným ve znamení Panny vytvoří pevné základy, na kterých může jejich vztah fungovat do konce života. Půjde o racionální partnerství. Romantický Rak jim dodá pocit souznění, o který Kozorožky ve skrytu duše stojí.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články