Ženy narozené ve znamení Berana: Sexy dračice i odvážné vůdkyně

Ženy narozené ve znamení Berana: Sexy dračice i odvážné vůdkyně
Zdroj: Pixabay/koláž Lifee.cz
Samantha Fox (*15. dubna 1966) je britská modelka a zpěvačka, která již v šestnácti letech nafotila první odvážné snímky. Byla nejfotografovanější ženou osmdesátých let.Vica Kerekes (*28. března 1981) je slovenská herečka maďarské národnosti, která nikdy neměla problém ukazovat se ve filmech nahá.Fergie Duhamel nebo Fergie (*27. března 1975) je americká zpěvačka působící ve skupině The Black Eyed Peas. Její "liščí" oči působí na muže jako magnet.Sarah Jessica Parker (*25. března 1965) je americká herečka a producentka známá díky roli Carrie Bradshaw v seriálu Sex ve městě. Kdo jiný ví o sexu víc než ona?+ 8 fotek+ 9 fotek

Je tu jaro a vládu převzalo znamení Berana. Ženy narozené v tomto znamení jsou energické a dynamické, v kolektivu jsou to obvykle ony, kdo přináší změny. Potřebují výzvy v životě, ve vztahu i v zaměstnání, protože jsou velmi ambiciózní a soutěživé. Je jim vlastní impulzivní jednání a přímočarost, proto jen zřídkakdy přistoupí na kompromis.

Kateřina Niekurzáková
Kateřina Niekurzáková 23. 03. 2020 12:00

Osobnost ženy narozené ve znamení Berana

Beran je vůbec prvním znamením zvěrokruhu. Jeho hvězdným patronem je Mars - planeta vášně, boje a neústupnosti. Beranky jsou díky tomu hodně soutěživé a vždy si myslí, že vyhrají právě ony. Potřebují neustále nové podměty, jinak se začnou nudit. Jsou ze všech znamení nejvíce akční, nebojí se nebezpečí, naopak dobrodružství vyhledávají. Na svoje okolí působí optimisticky a neúnavně.

S kým to Berance klape?

Beranky vedle sebe nesnesou příliš dominantního partnera, ale potřebují někoho, kdo jim bude dopřávat prostor. Svého muže si musí vážit a on je na oplátku musí respektovat. Beranky jsou věrné. Pokud nejsou ve vztahu spokojené, rozejdou se, ale nepodvádí.

Na Býkovi oceňuje Beranka jeho smysl pro povinnost a jistou stabilitu. Býk je pro ni schopen vytvořit zázemí, které ona oceňuje. Citlivý Rak může Berance imponovat, protože do vztahu přináší zcela jiný impulz. Oheň a voda se zkrátka dokáží přitahovat. Na Váhách oceňuje zrozenkyně tohoto znamení jistou eleganci a pokojnost, která jí často chybí. Střelec je stejně jako ona silná osobnost s podobnými preferencemi, jen pozor, aby spolu nezačali příliš soutěžit.

Komu by se měla Beranka vyhnout?

Kozoroh připadá Berance příliš zahleděný do sebe a tak trochu nudný. Muž ve znamení Kozoroha chce mít všechno pod kontrolou, což může Berance vadit. S druhým Beranem se mohou dost přetahovat, protože oba chtějí vést a řídit. Je to velmi akční láska, která může přerůst v pouhé soutěžení. S mužem ve znamení Panny vydrží Beranka jen tehdy,pokud je ochotný ustoupit ze svých zavedených pravidel.

Beranky a mateřství

S Berankami se jejich potomci rozhodně nenudí, protože Beranka se čas od času chová sama jako dítě. Na své děti má vyšší nároky, ale zároveň je nezapomíná vést k tomu, aby měli úctu k druhým lidem. Děti vždy vědí, na čem doma jsou, protože Beranka se neumí přetvařovat. Občas jí ale chybí empatie a může se chovat až příliš autoritativně.

Beranky a zdraví

Beranky často žijí ve velkém zápřahu a zapomínají odpočívat, což může způsobit nemalé problémy. Svému tělu musí dopřávat potřebnou regeneraci, jinak začne zlobit. Jejich tvrdá hlava umí dost bolet, migréna může Beranku vyřadit z běžného života až na několik dní. Časté jsou také bolesti zubů, proto by měly všechny zrozenkyně tohoto znamení dbát na správnou ústní hygienu a pravidelně navštěvovat zubaře. Největším problémem, který Berankám hrozí, jsou cévní a mozkové příhody.

Beranky a profese

Beran symbolizuje odvahu, sílu a rozhodnost, proto by si ženy narozené v tomto znamení měly hledat profesi, kde tyto vlastnosti využijí. Vyvarovat by se měly příliš rutinní práci a činnostem, které jsou zaměřené na detaily. Beranky mohou přitahovat profese jako policistka, hasička či záchranářka, protože v nich zažijí adrenalin a zároveň pomohou druhým.

Beranky zvládnou vysoké nasazení, které se očekává od lékařů a zdravotníků. Bavit je budou také profese spojené se sportem, jako je trenérka, cvičitelka či učitelka tělocviku. Beranky mají také kladný vztah ke zvířatům, proto se nabízí pozice ošetřovatelky zvířat či veterinářky.

Beranky a finance

Beranky nepatří mezi nejspořivější znamení, naopak si rády užívají. Jsou schopné utratit podstatnou část výplaty za zbytečnosti a koncem měsíce už mít hluboko do kapsy. Beranky se proto musí naučit plánovat a rozmýšlet si nákupy. Někdy je lepší, když se o jejich finance stará partner.

Beranky a sport

Beranky sport a pohyb přímo milují! Mají oblibu v adrenalinových sportech, ve kterých se zároveň mohou blýsknout před ostatními. Jsou velice soutěživé, proto chtějí vždy vyhrát. Umí být i kolektivním hráčem, ale rády se nechávají zvolit do role kapitánky. Některé Beranky mohou vyhledávat silové sporty, ve kterých vybijí nadbytečnou energii.

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články