Kouzelný park: Animák plný adrenalinu otevírá brány dětem, které se nebojí snít

Seznamte se se zvířaty s velmi vyhraněnou osobností.
Zdroj: Cinemart
Vymýšlet atrakce, jaké svět neviděl, je pro June a její maminku ta úplně nejlepší zábava.Ve své představivosti vyčarovaly June s maminkou kouzelný park.Kouzelný park je animák, při kterém se bude bavit celá rodina.Kouzelný park je animák, při kterém se bude bavit celá rodina.+ 13 fotek+ 14 fotek

Nemáte program na víkend? Zajděte do kina! Kouzelný park je animovaný film pro celou rodinu, který vás přenese do zábavního vysněného lunaparku, v němž všechny ty dechberoucí a fyzikální zákony popírající atrakce řídí mluvící zvířata s velmi vyhraněnou osobností. Podívejte se na trailer a začněte snít!

Lenka Chvostová
Lenka Chvostová 15. 03. 2019 16:00

Vymýšlet atrakce, jaké svět neviděl, je pro June a její maminku ta úplně nejlepší zábava. Ve své představivosti vyčarovaly kouzelný park, v němž všechny ty dechberoucí a fyzikální zákony popírající atrakce řídí mluvící zvířata s velmi vyhraněnou osobností. Například bezpečáka tu dělá dikobraz, který se všeho bojí a ve stresu nekontrolovaně střílí bodliny, o údržbu se starají dva bobří vtipálci a tak by se dalo pokračovat.

June však není pouze snílek, ale taky hodně praktická holka, která zkouší aspoň některé z těch fantastických modelů reálně postavit z toho, co jí zrovna přijde pod ruku. Asi tušíte, že takové pokusy nemůžou dopadnout dobře a většinou končí demolicí celého sousedství. Po jedné takové mimořádné destrukci June slíbí, že už začne sekat dobrotu, všední i nevšední starosti ji navíc připraví i o chuť vymýšlet výjimečné atrakce aspoň teoreticky. June přestane snít.

Jednoho dne ji však osud a šťastná místa zavedou na zpustlé místo, kde kdysi skutečně existoval park, jaký si vysnila. Dokáže June znovu probudit vlastní fantazii a zastavit jinak nevyhnutelný zánik tohoto ráje atrakcí? Zdejší mluvící zvířecí personál na ni dost spoléhá. Jinou naději totiž nemají.

Kouzelný park uvedou kina ve 2D a 3D a diváci by si měli dobře rozmyslet, jak snášejí pouťové atrakce, a podle toho se rozhodnout, které z verzí dají přednost. Zejména 3D verze vás doslova přenese na horskou dráhu.

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články