Tátové podle horoskopu: Kdo je dominantní, kdo benevolentní podle znamení zvěrokruhu

Otcové podle horoskopu: Jací jsou muži tátové podle znamení zvěrokruhu
Zdroj: Pixabay

Jste zamilovaní až po uši, ale zvládli jste i krušné chvíle? Je čas založit rodinu? Speciální horoskop prozradí, kdo je nejlepší otec podle znamení zvěrokruhu!

Jana Jánská
Jana Jánská 06. 02. 2023 06:00

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Při výchově dětí je Beran dominantní. Své potomky bude nadmíru milovat a plně se jim věnovat. Děti se mohou těšit na mnohé aktivity v přírodě a víkendy nabité zábavou. Ale pozor! Beran je tvrdohlavý a občas začne svoje zásady až příliš prosazovat.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Romantická povaha Býka se při výchově dětí změní v pevnou a neoblomnou. Otec Býk je odpovědný a prosazuje disciplínu. O děti bude skvěle pečovat. Umí být vlídný, ale jen do té doby, než se začne dítko bránit! Nedokáže pochopit dětský svět, i když je milujícím rodičem.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

S Blížencem se děti nebudou nikdy nudit, pro jeho všestrannost ho přeci také milujete! Otcové Blíženci jsou milovníky nejrůznějších dětských her. Stereotyp nesnášejí. Děti je budou milovat a těšit se na rozmanitost zábavy. Dopřejte svému Blíženci čas od času soukromí, potřebuje volnost a svobodu.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Otec Rak překypuje rodinnou láskou a starostlivostí. Dokáže o děti pečovat od útlého věku. Nezalekne se nákupů, vaření ani praní. Po dětech vyžaduje upřímnost. Nemá rád lež a potřebuje vědět, s kým se jeho děti scházejí. Rak není hlučný a na hádky si nepotrpí, ale běda mu lhát a vymýšlet si!

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Máte pocit, že je váš manžel Lev k dětem chladný? Mýlíte se. Potomky nebude sledovat při každé kroku, jen bude neustále nenápadně hlídkovat, zda se jim neděje nějaká křivda. To se mu pak raději vyhněte, je schopen všeho! Ani se Lvem se děti nebudou nudit, miluje dobrodružství a aktivity v přírodě. Po finanční stránce jim dopřeje vše, co si umanou. Je velmi štědrý!

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Otec ve znamení Panny je stvořen pro výchovu dětí, co se jejich zabezpečení a zajištění budoucnosti týče. S dětmi se ovšem neumí pomazlit a jen stěží chápe jejich neuspořádaný svět. Občas potomky nutí do něčeho, co nechtějí. Dokáže však děti podporovat a rozvíjet jejich talent.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Těšíte se na klidnou domácnost? S mužem Váhou to není problém, nesnášejí hádky a křik. Otec Váha je chápavý a při výchově benevolentní. Pozor! Toho by mohly dětičky využít, zde přichází vaše chvíle! S miminkem se příliš nepomazlí, ale starším dětem se bude plně věnovat.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Hledáte ideálního otce pro své děti? Je to Štír. Nepřehání to se zábavou ani s pevnou výchovou. Jediný problém nastává při komunikaci a projevení citů. Příliš dominantní děti, hlavně v pozdějším věku, mohou rozpoutat konflikt. Štírova povaha je složitá. Pro děti se ale umí obětovat. Zasvětí je do nevšedních koníčků a sportů, protože miluje adrenalin.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Se Střelcem mají děti pocit volnosti a svobody. Střelec je světák, proto nebude příliš doma. Chvíle volna zasvětí procházkám, poznání přírody i umění. Ratolesti bude směřovat ke vzdělání a také je v tom finančně podpoří.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Hledáte muže na celý život? Vezměte si Kozoroha. Nebojí se zastat domácí práce i výchovu dětí. Své potomky bude finančně podporovat a hnát je za skvělým vzděláním. Při výchově zavládne přísnost. Preferuje disciplínu, což může děti odradit. Vše pochopí až v pozdějším věku, kdy si k sobě najdou cestu.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Otec Vodnář? Snílek, který své děti inspiruje a miluje. Nebude je peskovat za každou maličkost, ale právě naopak podporovat. Vodnář je při výchově benevolentní, ale zakládá si na vzdělání. Nemá v lásce křik, ale srozumitelnou rozmluvu z očí do očí.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

S otcem Rybou mají děti výborné vyhlídky na budoucnost. Muži Ryby se postarají o jejich vzdělání a budou se je snažit pochopit, vždyť jsou to snílci! Nesnášejí totiž omezování. Ryby dokážou naslouchat a vše v klidu probrat. Někdy vkládají do svých dětí vlastní sny, o které však jejich potomci nestojí.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články