Mariana (44): Z nudy jsem zabrousila na erotickou seznamku. Zachránilo mi to manželství

Mariana (44): Z nudy jsem zabrousila na erotickou seznamku. Zachránilo mi to manželství
Zdroj: Freepik

Mariana chtěla oživit svůj stereotypní život a náhoda ji zavedla na erotickou seznamku. Začala si psát s jistým Fredym. Po třech týdnech navrhnul schůzku, které se bránila. Nakonec se ale nechala přemluvit, mělo jít jenom o večeři. A ukázalo se, že udělala dobře. Tato schůzka jí zachránila manželství.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 01. 12. 2022 13:00

Stereotyp v našem manželství mě dohnal k zoufalému činu. Abych si zpestřila svoje všední dny, zabrousila jsem na erotickou seznamku. Neměla jsem v plánu zajít dál, než mi dovoluje manželský slib. Nakonec mi to trochu ulítlo a já se vydala na schůzku s neznámým mužem. Zachránilo mi to manželství.

V manželství jsem se začala nudit

Znáte to. Jste s někým skoro dvacet let. Znáte ho jako svoje boty, nic už vás nemůže překvapit a vy se začnete nudit. Můj manžel Ladislav (45) je sice hodný mužský, ale trochu mi za ty roky zevšedněl. Už se téměř pro nic neumí nadchnout. Funguje jako naprogramovaný robot bez špetky vlastního nápadu. Ještě před třemi lety jsem se snažila něco změnit. Ale dnes? Už jsem rezignovala...

Proplouvám životem, nic mě nebaví. Všude jen samé povinnosti a příkazy, co musím a co bych měla. Však to určitě všichni znáte. Když jsem před časem oslavila svoje 44. narozeniny, uvědomila jsem si, že jsem od života chtěla víc. Došlo mi, že pokud takhle budu žít dál, nemá to smysl.

Věděla jsem, že zkoušet přemlouvat manžela, abychom žili jinak, nemá smysl. Raději jsem brouzdala internetem. Hledala jsem odpověď na to, co dělat, když nás dostihne krize středního věku. Nic působivého jsem sice nenašla, ale něco tady přeci jen bylo. Nechtěně jsem klika na reklamu erotické seznamky. „Panečku, to je nápad," řekla jsem nahlas a pustila se do čtení.

Založila jsem si profil na erotické seznamce

Během chvíle jsem si založila profil a čekala, zda se někdo ozve. Mezi lechtivými zprávami a pár prasárnami byla i jedna, která mě zaujala. Byla od jistého Fredyho, který se zdál být relativně normální. A tak jsme si začali psát. Vyměnili jsme si pár řádků o našich životech a pak přešli na erotičtější téma.

Popisoval mi, co má v posteli rád a co mu chybí s jeho ženou. Podle toho, co mi psal, ji zcela jistě miluje, ale už se ve vztahu nudí. Nezůstala jsem pozadu a taktéž se mu svěřila. Přiznala jsem, že manžela miluji, ale že mi u něj chybí drive a chuť zkoušet nové věci. Psali jsme si tři týdny a musím říct, že mě to velmi bavilo.

Chvílemi se mi totiž zdálo, že si píšu s někým, koho dobře znám. Nemohla jsem se vždycky dočkat, až od něj otevřu další zprávu a uteču od toho stereotypu kolem. Fredy mě jednoho dne pozval na skleničku. V první chvíli jsem to zamítla. „Jsem vdaná, nechci se scházet s cizími muži," napsala jsem a věřila, že to pochopí.

V restauraci mě čekalo velké překvapení

Fredy mi ale vysvětlil, že nemá zájem o sex, ale o pouhé setkání nad láhví dobrého vína. Tak jsem si nakonec řekla, že to zkusím. Vybral restauraci, kterou velmi dobře znám. Šlo o místo, kde mě kdysi manžel požádal o ruku. Od toho dne jsme v ní už nikdy nebyli. Takže se mi to místo vlastně zamlouvalo, protože bylo jisté, že tam Ladislava nepotkám.

V den D jsem doma řekla, že jdu s kamarádkou do kina. Ladislav tvrdil, že pojede ještě do práce a pak se staví pro děti u babičky. Plná vzrušení a strachu zároveň jsem vyrazila. Když jsem dorazila na místo, málem jsem dostala infarkt. U stolu seděl manžel. To Ladislav byl Fredy! Nejprve jsem chtěla naštvaně odejít. Ladislav se mi svěřil, že i on se poslední dobou v manželství nudí. Ten večer jsme si řekli víc než za poslední roky. Tato schůzka nám zachránila manželství. Od ní se totiž hodně změnilo. Znovu se cítím chtěná a plná života.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články