Daniela (25): Uvěřila jsem lásce ze seznamky, ale bohužel jsem nebyla sama

Daniela (25): Uvěřila jsem lásce ze seznamky, ale bohužel jsem nebyla sama
Zdroj: Freepik

Daniela dala šanci seznámení s mužem přes internet. Petr se jevil jako skvělý chlap. Dojížděla za ním až do Krušných hor. Po čase chtěla od vztahu víc, víkendový sex byl málo. Chtěla vyrazit i do společnosti, ale Petr se netvářil nadšeně. Dnes už Daniela ví proč. Scházel se i s dalšími ženami, které si našel přes internet.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 02. 08. 2022 10:00

Ve svém životě jsem udělala místo pro muže ze seznamky. Do Petra (33) jsem se zamilovala a naivně věřila, že je to láska na celý život. Zjištění, že jsem jen další kořist na jeho seznamu, bylo vážně bolestivé.

Zamilovala jsem se do muže ze seznamky

Několik lese mi nedařilo najít normálního chlapa, a tak jsem zkusila kouzlo internetu. Vstoupila jsem do chatovací místnosti, která jasně říkala, že je pro nezadané. Hned se na mě sesypalo hejno mužů. Psala jsem si s několika najednou. Když mi napsal soukromou zprávu Petr, zůstalo jen u něj. První dny jsme si psali od rána do večera.

Hltala jsem každé jeho písmenko a těšila se na další. Když si řekl o telefonní číslo, aby mi mohl zavolat, radovala jsem se jako malá holka. Několik večerů po sobě jsme si volali a do noci si povídali. Nevadilo, že jsme se neviděli v reálu, abych řekla, že jsem se do něj zamilovala.

Po měsíci mě pozval k sobě domů. Bydlel v Krušných horách a sliboval romantický víkend. Na nic jsem nečekala a sedla na autobus. Vůbec jsem nepřemýšlela nad tím, že jedu za úplně cizím mužem. Že může být nebezpečný nebo úchyl. Měl mě čekat na autobusovém nádraží. Sotva jsem sedla k němu do auta, srdce mi bilo jako zvon.

Vídali jsme se jen o víkendech

Petr pro nás přichystal večeři při svíčkách. Toho večera jsme se pomilovali. Až ráno jsem zjistila, že v dolním patře bydlí jeho máma. Když mě viděla ve dveřích, sotva pozdravila. To mi však nebránilo v tom, abych přijela i další víkend. Vždycky v pátek jsem spěchala z práce, abych stihla autobus. S každým víkendem to bylo lepší a lepší.

Když se náhodou stalo, že neměl čas, celý víkend jsem byla doma a čekala aspoň na to, až zavolá. Naše setkání trvala půl roku. Občas se stalo, že ho během mé návštěvy odvolali do práce a já zůstala sama. Dorazil večer, pomilovali jsme se a já ráno jela domů. Chtěla jsem, abychom se vídali víc. A začali i někam chodit.

Když jsem mu to navrhla, nebyl z toho nadšený. „A co nám chybí? Jsme spolu přes víkendy," odbyl mě. Neměla jsem z toho dobrý pocit. On za mnou nikdy nepřijel. Pokaždé jsem musela já za ním. No a jednou udělal obrovskou chybu. Nechal mě doma zase samotnou a šel pryč. Nudou jsem si kousala prsty.

Scházel se i s dalšími ženami

V jednom pokoji měl puštěný počítač. Našla jsem tam věci, kterým jsem nechtěla uvěřit. Měl otevřených několik chatovacích oken. Každá komunikace byla jako ta, kterou vedl se mnou. Velmi rychle jsem si spočítala, o co tady běží. Petr se scházel i s dalšími ženami.

Víkendy, kdy neměl čas, trávil s jinou. Bylo to těžko uvěřitelné, přesto se to dělo. Udělalo se mi zle, když jsem si uvědomila, že jsme nepoužili ochranu. Na nic jsem nečekala. Sbalila jsem věci a utíkala na autobus. Cestu domů jsem probrečela. Nadávala jsem si do naivek. Vážně jsem ho měla ráda. Od té doby se seznámení na internetu vyhýbám. Tato zkušenost byla bohužel velmi bolavá.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články