Naďa (34): Manžel mě po porodu přestal přitahovat. Vidím v něm tátu, ne chlapa do postele

Naďa (34): Manžel mě po porodu přestal přitahovat. Vidím v něm tátu, ne chlapa do postele
Zdroj: Freepik

Naďa toužila po potomkovi, dlouho se jim ale s manželem nedařilo. Když otěhotněla, vytratila se z jejich vztahu fyzická přitažlivost. Manžel sice přišel s řešením, jak jejich vztah oživit, Naďu tím ale úplně znechutil. Ona se teď bojí, že jejich manželství skončí.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 03. 07. 2022 14:30

Dlouho jsme se s manželem Milanem (35) o Adámka snažili, také se nám ale dlouho nedařilo. Když jsem otěhotněla, měla jsem snad všechny těhotenské příznaky - oteklé nohy, nevolnosti, nechutenství, věčnou únavu i schopnost spát 23 hodin v kuse. Velmi brzy jsem z práce odešla na rizikové těhotenství. A tak jsem byla doma a každý den čekala, až manžel přijde z práce. Vycházky jsem využívala jen k tomu, abych se trochu zbavila otoků na nohách.

Koupelnové potěšení

Asi nemusím říkat, že sex nestál za nic. Párkrát jsme to zkusili, ale v podstatě to vypadalo tak, že já jen držím, nebo se nemůžu dočkat, až bude konec. Nechtělo se mi nic, žádnou touhu po milostném aktu jsem nepociťovala. A tak jsme to postupně přestali zkoušet úplně. To jsem byla asi ve čtvrtém měsíci. Milan tehdy začal odcházet častěji do koupelny...

Bylo mi úplně jasné, že tam nejspíš masturbuje, protože jsem čas od času zaslechla, že si na telefonu pouští erotický film. Neměla jsem mu to za zlé, přeci jen jeho tělo toužilo po něčem, co jsem mu v tu chvíli nemohla dát. A tak jsem přivírala oči. Doma vše fungovalo a nikdo o ničem nemluvil. Věděla jsem, že jsou i případy, kdy si manžel najde milenku. Proto jsem byla ráda, že u nás to vyústilo "pouze" v koupelnové potěšení.

Manžel přišel s řešením, které mě vyděsilo

Když se Adámek narodil, během šestinedělí nepřipadaly myšlenky na milování v úvahu. Měla jsem po porodu sice "jen" tři stehy, ale byla jsem ráda, když jsem si konečně došla na záchod bez bolesti. Že bych někde trojčila po nocích, to mě ani nenapadlo. Jenže šestinedělí uběhlo, potom první měsíc, druhý... A já jsem zjistila, že žádnou touhu po fyzickém kontaktu s Milanem nepociťuji. On si toho samozřejmě všimnul a přišel s řešením.

„Já si myslím, že si na sebe neumíme najít čas. Podívej, diář máš, tak co kdyby sis to tam napsala každé úterý, co? Já budu vědět, že si taky nemám nic plánovat a vlítneme na to," usmál se. Myslela jsem, že si dělá legraci. „Myslíš to vážně?" zeptala jsem se nechápavě. „A proč by ne? Nějak musíme skočit zpátky do sedla, co?" Představa, že bych se měla každé úterý nachystat, vyvonět a čekat, co bude, mě úplně znechutila.

Už v něm nevidím partnera

„Milane, lidi mají sex, když na něj mají chuť. Ne volno v diáři," oponovala jsem mu. „Ale tady ta chuť nějak chybí," řekl smutně a trefil do černého. „Vím, že to není žádná sláva, ale já se ani necítím dobře. Podívej, deset kilo nahoře, břicho mi visí," rozpřáhla jsem ruce. „Pro mě jsi pořád ta nejkrásnější ženská na světě, Nadi," řekl a obejmul mě. A mě bylo v tu chvíli neskutečně líto, že k němu žádnou fyzickou přitažlivost necítím. Nepomohlo ani vyznání lásky.

Nevím, co mám dělat. Vím, že bez sexu nevydrží, ale já o něj teď nestojím. Jako táta je báječný a nerada bych, aby od nás odešel za jinou, která s ním bude v posteli vyvádět. Zkoušela jsem už i různé potraviny, které měly podpořit chuť na divočinky, ale nic. Když se na Milana podívám, vidím otce, ne partnera. Bojím se, že to naše manželství nevydrží.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články