Irena (32): On-line seznamka mi přinesla jen zklamání. Po poslední zkušenosti s ní končím

Irena (32): On-line seznamka mi přinesla jen zklamání. Po poslední zkušenosti s ní končím

Irena se již několik let snaží najít toho správného partnera. Nedávno jí kamarádky poradily, ať zkusí on-line seznamku. Po poslední zkušenosti s ní ale Irena končí, nepřinesla jí nic jiného než zklamání.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 15. 04. 2021 07:30

Před pěti lety jsem se rozešla s dlouholetým přítelem. Myslela jsem si, že spolu založíme rodinu a strávíme zbytek života. On měl ale odlišné plány. Raději si užíval s jinými ženami, než aby myslel na budoucnost. Když jsem přišla na jeho aférky, rozešla jsem se s ním.

Stále nemůžu nikoho najít

Času od našeho rozchodu uběhlo už spoustu, ale já stále nemůžu nikoho najít. Jako bych byla prokletá. Nikdo mě prostě nechce. Většinou proběhnou tak dvě rande a pak se dotyčný už neozve. Před dvěma lety jsem byla opravdu zoufalá, měla jsem velké psychické problémy, které začaly ovlivňovat i můj běžný život.

Každý den jsem se utápěla v depresích. Až kamarádky mi poradily, co mám dělat. „Zkusila jsi už on-line seznamku? Na internetu je jich spoustu,“ řekly mi. A mně jako by se vrátila chuť do života. Ještě ten den jsem se do jedné zaregistrovala.

Žádná schůzka ovoce nepřinesla

Myslela jsem si, jak to bude jednoduché. Díky algoritmům a dalším věcem mi najdou perfektního muže. Když jsem se přihlašovala, vyplňovala jsem dlouhé dotazníky. Ptali se mě na všechno možné. Musela jsem napsat, jaké jsou moje koníčky i jak si představuji budoucnost. Bylo to hodně důkladné a já jsem se už těšila, koho mi vyberou.

Jenže jsem pořád chodila na nepovedené schůzky. Vázla konverzace a jiskra mezi námi také nepřeskočila. Skoro nikdy na další rande nedošlo. Moje nespokojenost s on-line seznamkami vyvrcholila na posledním rande.

Poslední rande skončilo katastrofou

Již nějakou dobu jsem si psala s Václavem. Byl to milý muž, jen o pár let starší než já. Hodně jsme si chatovali a připadalo mi, že si rozumíme. Rozhodli jsme se proto náš vztah posunout dál a domluvili jsme se na osobním setkání. Měli jsme v plánu jet na menší výlet na moje oblíbené místo.

Václav mě měl vyzvednout doma a pak jsme se měli autem dopravit na určené místo. Když konečně přišel den D, byla jsem nervózní, ale těšila jsem se, že schůzka třeba dopadne dobře. Václav přijel kolem 12. hodiny a já jsem rychle seběhla dolů. Vzhledově vypadal moc dobře.

Když jsem nastupovala do auta, došlo mi, že jsem si doma zapomněla peněženku. Václavovi jsem se omluvila, že si pro ni musím zajít, a rychle jsem vyběhla do bytu. Poté, co jsem se vrátila dolů, jsem zjistila, že Václav už před domem nestojí. Odjel. Nechal mě tam samotnou. Ani se neobtěžoval mi něco říct. Hned mi bylo jasné, že jsem narazila na dalšího grázla. S hledáním chlapa mám opravdu smůlu a už nikdy na žádnou on-line seznamku nepáchnu.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články