Bára (32): Podvést přítele se mi nevyplatilo. Minulost mě dohnala po deseti letech

Bára (32): Podvést přítele se mi nevyplatilo. Minulost mě dohnala po deseti letech
Zdroj: Freepik

Bára chodila se Šimonem půl roku, než se ve zlém rozešli. Bára si myslela, že na ošklivou záležitost může zapomenout, ale minulost ji dohnala a po deseti letech musela za své někdejší chování zaplatit.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 05. 04. 2021 09:30

Vůbec netuším, proč jsem se Šimonem vlastně začala chodit. Neměli jsme nic společného. Každý jiné zájmy a celkově bych ani zpětně nedokázala říct, že jsem do něj byla zamilovaná. Všeho všudy byl náš vztah omyl a já jsem byla nakonec ráda, že jsme se rozešli.

Vztah se Šimonem byl jeden velký omyl

V době našeho vztahu jsme byli oba ještě mladí. Mně bylo 22 let a nemůžu říct, že bych věděla, co od života čekat. Podle toho vypadaly i moje románky s muži. Chtěla jsem si užívat a v žádném případě se vázat. Šimon byl ale jiný. Byl vážný a svůj život měl do puntíku naplánovaný.

Ale především byl do mě až po uši zamilovaný. Uháněl mě už delší dobu, až jsem nakonec svolila, že s ním budu chodit. Naneštěstí se naše rozdílné pohledy na život začaly brzy střetávat. Opravdu nechápu, jak jsem mohla být tak slepá a dát se s takovým klukem dohromady.

Ke konci našeho vztahu jsem ho podvedla. Šimon ale na moji nevěru přišel. Snažila jsem se mu vysvětlit, že on je hodný kluk, ale že se k sobě nehodíme a že jsem mu tím rozhodně nechtěla ublížit. On ale moje vysvětlování nebral v potaz. Když jsme se spolu rozcházeli, řekl, že jsem mu zlomila srdce a že mě miloval. Od toho dne jsme se už víckrát neviděli. Nikdy jsem ho nekontaktovala a ani on mě.

Jedno uklouznutí mě připravilo o práci snů

Jak léta běžela, postupně jsem na vztah se Šimonem zapomínala. Myslela jsem si, že i on to má stejně. Opak byl ale pravdou. Minulost mě dohnala, a to ve chvíli, kdy jsem to nejméně čekala.

Nedávno jsem se hlásila na novou pracovní pozici. Získala bych na ní nejen vyšší plat, ale mohla bych dělat něco, co by opravdu mělo smysl. Moc jsem si přála ve výběrovém řízení uspět. Na personální jsem poslala životopis a motivační dopis a doufala, že mi odpoví. Evidentně jsem je zaujala, protože po několika dnech se mi ozvali a pozvali mě na pohovor.

V den pohovoru jsem se dostavila do firmy. Když jsem byla vyzvána, abych vešla do kanceláře, kde mělo přijímací řízení probíhat, zůstala jsem stát jako opařená. Jedním z manažerů, kteří mě měli zpovídat, byl Šimonův otec. Doufala jsem, že můj vztah s jeho synem nebude mít na výsledek pohovoru vliv, jenže Šimonův otec si mě po akci zavolal a na rovinu mi řekl, že na to místo můžu zapomenout. Tak se taky stalo, práci jsem nezískala a moje minulost a jedno uklouznutí mě dohnaly.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články