Klaudie (40): Z bytu nad námi se často ozýval ženský křik. Bála jsem se, co tam soused provádí. Pak mi to došlo

Klaudie (40): Z bytu nad námi se často ozýval ženský křik. Bála jsem se, co tam soused provádí. Pak mi to došlo
Zdroj: Freepik.com

Tenké stěny panelových domů často prozradí nečekané tajemství. Přesvědčila se o tom i paní Klaudie, když slyšela něco, co neměla. Teď podezírá souseda z orgií. Otázkou pro ni zůstává, jak se svou domněnkou naložit.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 20. 02. 2021 18:00

Konečně nový byt!“ říkala jsem si, když jsme se s manželem a dvěma dcerami přestěhovali do vlastního. Od svatby jsme bydleli u manželových rodičů. Dům to byl krásný, ale zkrátka jsme tam neměli dostatek soukromí.

Nejradši bych se odstěhovala zpátky

Jako snad každá rodina jsme si při koupi bytu nemohli příliš vybírat. Našetřeno jsme moc neměli, takže naší jedinou šancí byla hypotéka, a to v nijak závratné výši. Museli jsme se uskromnit. Žádný moderní budoár v lukrativní čtvrti nepřipadal v úvahu. Nakonec jsem se spokojila s třípokojovým bytem v klasickém paneláku.

Co mě hned na začátku překvapilo, byly neskutečně tenké stěny a strop. Opravdu jsme slyšeli všechno, co naši sousedi udělali nebo řekli. Ať někdo z nich šel na záchod, nebo se hádali. Stejně tak křik jejich dětí byl na denním pořádku. Z rodinného domku jsem na tohle nebyla zvyklá. Nejraději bych se přestěhovala zpátky, ale to v naší situaci nešlo.

Chtěla jsem volat policii

Poslední týdny se hluk nad námi začal zhoršovat. Hádky mezi manžely byly čím dál častější a agresivnější. Jednoho dne jsem shora slyšela ženský hlas volající o pomoc. Trvalo to dlouho a já jsem si už říkala, jestli nemám nahoru zajít nebo rovnou volat policii. Třeba šlo o něco vážného.

Nakonec jsem se rozhodla na sousedy zazvonit a zjistit, co se děje. Otevřel mi soused, a když jsem ho zkonfrontovala s tím, co jsem ze spodu slyšela, odbyl mě, že měl puštěnou televizi. Stejně jsem mu to nevěřila.

Soused si najímá prostitutky

Podobný scénář se pak opakoval několikrát týdně. Nakonec jsem zjistila, že pokaždé takové scéně odchází z jeho bytu jiná žena. Nemusela jsem nijak hluboce přemýšlet, aby mi došlo, že to jsou nejspíš prostitutky, které si soused platí.

Pro mě však toto zjištění znamená dilema. Mám informovat jeho manželku, že si vodí domů prodejné ženské, když je ona zrovna v práci? Sama bych chtěla vědět, že mě manžel podvádí. Problémem je, že mi sousedka nemusí věřit. Důkazy nemám. Jen několikrát v týdnu shora slyším, co s nimi provádí.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články