Sandra (29): Zaregistrovala jsem se na seznamku. Byla jsem v šoku, co jsem tam našla

Sandra (29): Zaregistrovala jsem se na seznamku. Byla jsem v šoku, co jsem tam našla
Zdroj: Freepik

Sandra řeší nelehkou situaci ve svém vztahu. Po roce a půl chození zjistila, že k ní její přítel není tak upřímný, jak si celou dobu myslela. Za jejími zády dělá něco, co by od něho nikdy nečekala.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 12. 05. 2021 08:00

Náš vztah s Alešem jsme ze začátku nebrali nijak vážně. Chtěli jsme si spolu především užívat, ale postupně to začalo být čím dál vážnější. Říkala jsem si, že jsem konečně našla někoho, s kým bych chtěla zůstat.

Náš vztah začal uvadat

Chvíli jsme spolu chodili, pak nám přišlo jako dobrý nápad se sestěhovat. Ale postupně jiskra z našeho vztahu vymizela. Doma jsme se začali míjet a byly dny, kdy jsme spolu neprohodili ani slovo.

A když už jsme na sebe začali mluvit, skončilo to vždy hádkou. Z našeho malého ráje se postupně stávalo peklo. Bylo mi jasné, že náš vztah nebude mít dlouhého trvání. Nechtělo se mi zůstávat s člověkem, se kterým si vůbec nerozumím a je na něm vidět, že ho moje přítomnost obtěžuje.

Na seznamce mě čekal šok

Rozhodla jsem se proto přihlásit se na Tinder. Jedná se o mobilní aplikaci na seznamování, která lidi dává dohromady podle geografické polohy. Neměla jsem co ztratit, s Alešem jsme se odcizili a já přece nebudu sedět doma, nudit se a čekat, až se to mezi námi spraví. Proto jsem se tam registrovala a začala zkoumat, kdo je v mém okolí single a s kým bych se mohla seznámit.

Při projíždění profilů jsem narazila na něco, co mě zaskočilo. Aleš už na Tinderu dávno figuroval. Evidentně to cítil v našem vztahu stejně jako já a už si začal hledat náhradu.

Přítelova reakce mě zaskočila

Když pak večer přišel z práce, nestačil se divit, s jakým překvapením jsem na něj vyrukovala. „Chtěla bych se rozejít. Nemyslím si, že má náš vztah budoucnost. Odcizili jsme se. Navíc jsem zjistila, že už si za mě hledáš náhradu,“ řekla jsem mu a ukázala, že jsem ho našla na Tinderu.

Místo toho, aby uznal, že je konec, začal se vymlouvat. „Sandro, profil jsem si tam založil jen z legrace. Nikdy jsem se s žádnou ženskou nesešel, neopouštěj mě,“ doprošoval se. To má ale smůlu, já už jsem se rozhodla a rozchod chci za každou cenu.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články