Agáta (35): Vybrala jsem si nesprávného muže. Teď už je pozdě něco řešit

Agáta (35): Vybrala jsem si nesprávného muže. Teď už je pozdě něco řešit
Zdroj: Freepik

Agáta se rozhodovala mezi dvěma muži. Jeden byl hodný, ale jiskra nepřeskočila, druhý v ní probouzel daleko větší emoce, jenže byl náladový. Agáta si vybrala toho druhého. Nyní svého kroku začíná litovat.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 28. 04. 2021 13:00

Před čtyřmi lety jsem zažívala těžké období. Zajímali se o mě hned dva muži – Vojta a David. Vojta byl můj kolega z práce, který mi nadbíhal už delší dobu. Byl to milý a hodný kluk. Když jsem svolila, že s ním půjdu na rande, nebyla jsem si moc jistá výsledkem. Vojta se sice ke mně choval krásně, ale bála jsem se, že mezi námi nepřeskočí jiskra.

Moje domněnky se potvrdily

A jak jsem si myslela, tak se také stalo. Vojta mě pozval do krásné restaurace, choval se jako gentleman, donesl mi květinu a otevíral mi dveře. Bylo to jak z filmu ze 30. let. Přesto mi bylo jasné, že mezi námi nic nebude. Cítila jsem, že to bude spíš můj dobrý kamarád než vášnivý milenec.

David byl Vojtův pravý opak. Toho jsem potkala díky našim společným známým. Byl to rebel až do morku kostí. Málo mluvil a jeho tajemnost mi naprosto učarovala. Když mě pozval na rande, byla jsem štěstím bez sebe, jako by se mi plnil sen.

Bylo jasné, komu dám přednost

Rande s Davidem dopadlo nad moje očekávání. Byl okouzlující a já jsem zjistila, že jsem do něj zamilovaná až po uši. Pokaždé, když se ke mně naklonil, doufala jsem, že mě políbí. Bylo jasné, komu ze svých dvou nápadníků dám přednost. Přestože byl Vojta gentleman, Davidovi jsem prostě nemohla odolat. I když mi bylo moc líto, že jsem Vojtovi zlomila srdce, Davidova osobnost na mě hluboce zapůsobila.

Začali jsme spolu chodit. Zpočátku byl náš vztah dost turbulentní. David je náladový a člověk nikdy neví, v jakém rozpoložení přijde. Všechny emoce prožívá na sto procent. Pokud je naštvaný, tak lítají talíře a nadává z plných plic. Podobně ale prožívá i opačné emoce. Když je šťastný, je radost s ním být, protože jeho pohoda se přelévá i na vás.

Teď si svou volbou nejsem vůbec jistá

Byla jsem do něj až po uši zamilovaná a on do mě také. Zažila jsem s ním nejlepší čtyři roky života. Po pár měsících, co jsme se poznali, jsem se sestěhovali a každý den spolu prožívali, jako by to byl náš poslední.

Bohužel, teď se v našem ráji objevil obrovský mrak. David už není takový jako dřív. Je mnohem častěji naštvaný a frustrovaný, přičemž zlost si často vylévá na mně. Najednou mi jeho emocionální nevyrovnanost začala šíleně vadit. Nemine den, kdy by se na mě nerozkřičel. Vyčítá mi věci, za které nemůžu a ani je nedokážu nijak ovlivnit. Nejradši bych se s ním rozešla. To už ale nejde. Minulý týden jsem zjistila, že jsem těhotná.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články