Diana (36): Přestávám rozumět tomu, co chlapi chtějí. Pokaždé se se mnou rozešli

Diana (36): Přestávám rozumět tomu, co chlapi chtějí. Pokaždé se se mnou rozešli
Zdroj: Freepik

Rozchody jsou vždy velmi bolestivou záležitostí. Paní Diana jich zažila už tolik, že je nedokáže ani spočítat. Když už doufala, že konečně našla muže svých snů, čekala ji hodně studená sprcha.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 22. 04. 2021 07:30

„Všichni chlapi jsou stejní,“ říkávala moje maminka, když jsem byla mladší. Popravdě jsem jí to v té době moc nevěřila, ale čím jsem starší, tím víc se přikláním k jejímu názoru.

Zažila jsem snad už milion rozchodů

Se všemi muži, které jsem kdy měla, mě pronásledovala smůla. Přijde mi, že bych mohla být expert na léčení zlomeného srdce. Měla jsem už tolik partnerů, že jsem je po nějaké době přestala počítat. Už od mých 16 let se se mnou kluci jen rozcházeli. Vždy jsem jim byla dobrá na pár měsíců a pak konec. Většinou měli přichystané výmluvy typu, že náš vztah beru moc vážně nebo že se ještě nechtějí vázat.

S přibývajícím věkem se jejich rozchodové věty postupně proměnily. Všechny byly zaměřené na práci. Prý si vztah nemohou dovolit, protože práce jim zabírá hodně času, který mi pak nemohou věnovat.

Nevěřím, že si najdu normálního chlapa

Teď už ani nedoufám, že si kdy najdu nějakého normálního muže, se kterým bychom se mohli vzít a mít děti. Zdá se mi, že jsem asi prokletá a opravdová láska se mi vyhýbá obloukem. V mé domněnce mě utvrdil i poslední rozchod.

Před rokem mi přišlo, že jsem konečně narazila na muže, který by mě dokázal mít rád. Byl vtipný, šarmantní a dobře jsme si rozuměli. Po pár týdnech jsme se rozhodli, že spolu zkusíme randit. Šli jsme na to opravdu pomalu. Chodili jsme na procházky a občas jsme jeden druhého navštívili.

Po idylických dvou měsících, kdy jsem si myslela, že jsem našla lásku svého života, mě čekalo těžké vystřízlivění. Zase se se mnou rozešel. Jeho důvod byl tím nejhorším, jaký jsem kdy slyšela. „Diano, mám tě opravdu rád. Jsi báječná ženská, ale víc miluju svoji práci. Moc mě rozptyluješ, takže se teď nemůžu vůbec soustředit. Je to vidět i na mém výkonu, proto se musíme rozejít,“ oznámil mi. Na to jsem opravdu neměla co říct, a tak si teď léčím zlomené srdce. Pokolikáté už?

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články