Veronika (37): Zjistila jsem pravdu o kamarádčině partnerovi. Ten mě teď vydírá

Veronika (37): Zjistila jsem pravdu o kamarádčině partnerovi. Ten mě teď vydírá
Zdroj: Freepik

Veronika zjistila děsivou pravdu o příteli své kamarádky. Dřív než Petru stihla varovat, kamarádčin partner ji pozval na setkání mezi čtyřma očima a řekl jí něco, co Veronika jen tak nezapomene.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 23. 03. 2021 08:30

Se svou kolegyní Petrou se znám přes pět let. Když jsem v nové práci začínala, byla mi velkou oporou. Všechno mi ukázala a dohlížela na mě. Z našeho čistě pracovního vztahu se postupně stával vztah osobní. Párkrát jsme po pracovní době zašly na kávu nebo víno a přátelství bylo na světě.

Na jejím příteli se mi od začátku něco nezdálo

Měly jsme stejné záliby, rády jsme sportovaly, takže jsme skoro každý víkend vyrážely na společné akce. Bylo tak jen otázkou času, kdy poznám i jejího přítele Martina.

Někdy se k nám připojoval na našich výletech, ale já osobně jsem byla raději, když s námi nešel. Už v té době mi byl hodně nesympatický. Přišlo mi, že se k Petře vůbec nehodí. Nejvíc mi vadily jeho řeči. Myslel si, jak je dokonalý a ve všem nejlepší, což dával hodně najevo.

Zjistila jsem, že ji podvádí

Před rokem a půl jsem odhalila jeho pravou tvář. Zjistila jsem, že Petru podvádí. Zrovna jsem byla na schůzce s jedním mužem ve velmi luxusní restauraci. Moc jsem se na ni těšila, ale to, co jsem tam viděla, mi zkazilo náladu.

Martin tam seděl s nějakou ženskou. Nejdříve jsem si myslela, že to bude jeho kamarádka nebo příbuzná, ale z jejich chování mi brzy začalo být jasné, že jejich vztah je daleko intimnější. Stále se hladili, líbali a nespustili ze sebe oči.

Koukala jsem na ně jako opařená. Pořád jsem nechápala, jak to Martin mohl Petře udělat. Věděla jsem, že jí to musím říct. Bohužel, jak Martin se svým doprovodem odcházel, zahlédl mě. Muselo mu být jasné, že hned jak budu moci, Petře všechno povím.

Řekl mi, že mi zláme všechny kosti v těle

A to nechtěl dovolit. Ještě ten den mi volal a velmi se omlouval. Chtěl si se mnou dát sraz, že mi všechno vysvětlí. A já jsem mu uvěřila. Chtěla jsem mu dát šanci se ospravedlnit. Na našem srazu ale odkryl svou skutečnou povahu.

Hned po příjezdu mi oznámil: „Jestli něco Petře řekneš, nebudeš mít v těle jedinou kost vcelku a bude ti trvat pěkně dlouho, než se dostaneš z nemocnice.“ Zůstala jsem stát jako opařená. Z jeho výrazu bylo znát, že to myslí smrtelně vážně. Tak jako tehdy jsem se ještě nikdy nebála. Ač nerada, rozhodla jsem se Petře nic neříkat.

Od onoho incidentu uplynula už dlouhá doba. Petra s Martinem stále chodí. Já jsem takový zbabělec, že jsem nic neřekla. Je mi líto, že Péťa chodí s takovým surovcem. Co když jí ublíží? V tom případě to bude jen a jen moje vina, protože jsem zůstala mlčet.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články