Filip (49): Z naší dovolené si partnerka přivezla nového přítele. Užívala si, zatímco já jsem trpěl

Filip (49): Z naší dovolené si partnerka přivezla nového přítele. Užívala si, zatímco já jsem trpěl
Zdroj: Freepik

Filip se až po uši zamiloval do mladší ženy. Teprve až po tom, co ji vzal na exotickou dovolenou, zjistil, jak špatně si vybral. To, co mu tam provedla, se nedá jen tak odpustit.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 18. 04. 2021 10:00

S Pavlou (32) jsem se seznámil před dvěma lety. Hned jsem se do ní zamiloval. Byl jsem velmi překvapený, když moji lásku opětovala.

Pozval jsem ji na exotickou dovolenou

Byly to nejlepší roky mého života, s Pavlou jsme si moc rozuměli. Byla to správná ženská – sympatická, vtipná a krásná. Od začátku jsem byl přesvědčený, že jsem touhle volbou nešlápl vedle. To jsem ale ještě netušil, co se z Pavly vyklube.

Ještě nedávno jsem do ní byl po uši zamilovaný. Nosil jsem jí dárečky, kupoval nové oblečení a prostě jsem chtěl, aby byla šťastná. A tak mě napadlo vzít ji na exotickou dovolenou na Zanzibar. Nevadilo mi zaplatit PCR testy na koronavirus ani dražší letenky. Měla to být perfektní dovolená, kde si společně odpočineme od toho blázince u nás.

Dopadlo to jinak, než jsem čekal

Ze začátku šlo všechno podle plánu. Let byl fajn a za pár hodin jsme se ocitli v ráji. Hotel, který jsem nám zaplatil na dva týdny, byl luxusní. Měli jsme pokoj s výhledem na moře a mohli jsme si užívat, jak se nám zachtělo.

Jenže to nevyšlo. Časový posun a exotické prostředí si na mně vybraly daň. V noci se mi udělalo špatně a celé dva následující dny jsem prozvracel. Měl jsem horečku a bolela mě hlava. Pavla o mě měla velkou starost, strávila u mě celý první den a snažila se mě povzbudit, že mi brzy bude lépe. Ale mně bylo stále stejně. Druhý den jsem jí řekl, ať jde ven, aby si aspoň ona užila sluníčka a tepla. I když nechtěla, poslechla mě.

Po návratu mě odkopla

Já jsem nakonec celou dovolenou strávil na pokoji. Takhle jsem si to opravdu nepředstavoval. Pro mě to byla nejhorší dovolená v životě. Pavla si ji ovšem užila plnými doušky. Po příjezdu domů mě tak čekalo nepříjemné překvapení.

Víš, měla jsem v plánu ti to říct už na dovolené, ale chtěla jsem počkat, až ti bude líp. Na Zanzibaru jsem se zamilovala. Říkám ti to, protože k tobě chci být upřímná. Ještě dnes se od tebe odstěhuji, promiň mi to,“ zaskočila mě.

Zdráhal jsem se tomu uvěřit. V době, kdy jsem ležel nemocný na pokoji, Pavla někde vrkala s někým jiným. Nikdy by mě nenapadlo, že se z ní vyklube taková potvora.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články