3 znamení zvěrokruhu, která vám nikdy neodpustí nevěru

3 znamení zvěrokruhu, která vám nikdy neodpustí nevěru
Zdroj: Freepik

Jste jedněmi z těch, kteří šmahem prohlašují, že bigamie je naprosto přirozená? Ne tak rychle. Existují tři znamení zvěrokruhu, která vám takový názor nikdy neodpustí.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 15. 04. 2021 07:00

Nevěra je velmi citlivé téma. Zatímco jeden ji odpustí do minuty, druhý na ni nikdy nezapomene. Víte, která znamení zvěrokruhu vám obratem dají kopačky, pokud ulítnete?

Znamení zvěrokruhu Vodnář (21. ledna – 20. února)

Jsou majetničtí, žárliví a za nevěru vám utrhnou hlavu. Mají ale takovou zvláštnost. Ačkoliv kvůli úletu svého protějšku pálí baráky, dokážou ho rychle zapomenout. Na oko vám ale neodpustí nikdy. Pokud jim zalžete a přijdou na to, budete mít obří průšvih. Těšte se na peklo.

Když budete upřímní a přiznáte, že vám ujely cvičky, Vodnáři se s tím smíří. Pokud jim tedy dáte důvod ve vztahu pokračovat. Nevěru nakonec překousnou, ale počítejte s milionem výčitek.

Znamení zvěrokruhu Ryby (21. února – 20. března)

Podezírají vás už ve chvíli, kdy žádná nevěra ani nevznikla. Pokud někde necháte ležet telefon, vězte, že se do něj podívají. Ve všem vidí důkaz nevěry. Souvisí to s jejich nízkým sebevědomím, které určuje jejich sebehodnotu.

Rádi podezírají svůj protějšek, že je podvádí s jejich nejlepším přítelem. Nemusí to být ani pravda, Ryby to však vědí najisto. Často vědí i to, že sex s nim není nic moc, a o to víc se bojí. Ale neříkejte jim to. Vždycky zapírejte! Zkoušejí vás. Mnohdy nic nevědí, ale jsou úžasnými manipulátory.

Znamení zvěrokruhu Střelec (23. listopadu – 21. prosince)

Jak jsou sebevědomí, neumějí se dělit. Nikdy vám neodpustí, pokud zradíte jejich důvěru a spustíte se jinde. Žárlivost od nich však nepocítíte, na to jsou moc hrdí. Přijdete až ráno? No a co. Koukáte do telefonu? No a co.

Ale jestli si užijete někde jinde, půjdete druhý den. U sebe nevěru nepovažují za nic závažného, ale jak se jí dopustí partner, to je jiná. Nepochopí, když je opustíte za to, že jim to ujede. Ale jestli ujedete vy, běda vám!

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články