Muži versus ženy bez zapírání: Jak to mají skutečně s nevěrou a koho si vybírají

Muži versus ženy bez zapírání: Jak to mají skutečně s nevěrou a koho si vybírají

Nevěra není pro podváděného partnera příjemná záležitost. Existují ale páry, kterým pomohla vztah oživit. Jak berou nevěru muži a jak ženy? A proč to vlastně dělají? Zde jsou výpovědi těch, kteří s ní mají zkušenosti.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 28. 03. 2021 15:59

Co člověk, to názor. Pro někoho je už psaní si s někým nevěra, jiný to řeší až ve chvíli, kdy jsou ve hře city. Říká se, že muži mají milenky jen kvůli sexu a ženy hledají podvědomě lásku. Je tomu tak?

Zkušenosti žen

Beáta (25, grafička): Bylo mi osmnáct, když jsem se pohádala s přítelem a nenapadlo mě nic lepšího než ho okamžitě podvést s jeho kamarádem. Litovala jsem toho a přítel se se mnou rozešel.

Jana (35, obchodní zástupkyně): S manželem jsme měli problémy, ale zároveň jsem nechtěla rozbíjet rodinu. Nad milencem bych neuvažovala, kdyby mi nezačal dělat návrhy kolega. Scházíme se už dva roky, jen si užíváme. Dělá mi dobře, že po mně touží. Manžel o tom neví, ale díky svým dobrodružstvím jsem klidnější a vlastně nám to prospívá.

Kristýna (56, sociální pracovnice): Manželovi jsem byla nevěrná jednou v životě, když jsem se strašně opila na dovolené s kamarádkou. Mrkal tam na mě jeden číšník a já z něho byla úplně hotová. Byl to jeden z nejlepších sexů, co jsem zažila.

Lucka (28, fotografka): Měla jsem pocit, že už přítele nezajímám, takže když se mnou flirtoval můj kamarád, začali jsme se scházet. Naléhal na mě, abych přítele opustila, a když jsem to po třech měsících udělala, odkopl mě. Od té doby jsem věrná.

Markéta (31, prodavačka): Z přítele se stala leklá ryba, nic ho nebaví, ale mám ho ráda a nedokážu se s ním rozejít. Jenže mám ráda i svého milence, je vášnivý, pozorný. Nechci přijít ani o jednoho.

Zkušenosti mužů

Zdeněk (40, zubař): Scházel jsem se asi čtvrt roku se sexy sousedkou, než zaklepala na dveře a řekla o tom manželce. To peklo už nechci nikdy zažít.

Daniel (35, řidič): Kromě jednoho úletu jsem byl vždycky věrný, a to jsem měl hodně příležitostí, které by normální chlap neustál. Bohužel jsem jednou selhal ve vzteku, když jsem zjistil, že mě moje partnerka podvedla. Tehdy jsem se jí chtěl pomstít, a tak jsem udělal to samé. Rozešli jsme se až později, ani jeden jsme už druhému nevěřili.

Honza (45, manažer): Byl jsem ten, komu zahýbá partnerka, i ten, kdo leze do cizí postele. Pokaždé to ale bylo ve vztahu, který mě vlastně neuspokojoval. Většinou pár dní před rozchodem.

Standa (30, prodejce): Mám úžasnou, krásnou snoubenku, ale zřejmě mám i psychický problém. Bez jiných žen nedokážu být, a pokud se alespoň jednou za měsíc nevyspím s jinou, tak jsem na zbláznění. Jde mi pouze o sex, o adrenalin. Je mi jedno, jestli je to kolegyně, kamarádka nebo bývalka.

Jarda (37, skladník): Manželka se mnou nespí už asi dva roky, takže na to mám známou. Jde jen o vybití energie, nic víc to pro mě neznamená.

A jak jste na tom s nevěrou vy? Podvedli jste někdy protějšek nebo jste věrní? Neváhejte a napište nám na e-mail redakce@lifee.cz nebo do diskuze.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články