Erotické role: 5 žhavých tipů pro partnery, kteří chtějí zatočit s nudou (1. díl)

Erotické role: 5 žhavých tipů pro partnery, kteří chtějí zatočit s nudou (1. díl)

Sexuální „roleplay“ je praktika, při které partneři popustí uzdu své fantazii a vyzkoušejí si třeba oblíbenou hru na doktora. Tím si leckdy splní své tajné sny. Přinášíme vám prvních pět tipů, jaké role na sebe vzít, abyste řádně okořenili své postelové radovánky.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 24. 03. 2021 14:35

Ať už máte jakékoliv sexuální přání, nikdy není pozdě ho vyzkoušet. Pakliže máte partnera, kterému věříte, berte to jako příležitost prohloubit váš milostný život.

Většinou vám k tomu stačí základní věci, které najdete doma. A nezapomeňte, že sexuální přání by měli vyřknout oba. Pak už si jen hoďte korunou, kdo začne.

UČITEL A STUDENTKA

Velice oblíbená hra zejména u mužů. Ti se rádi pasují do role učitelů, již mají za úkol doučovat nezbednou studentku. Stačí vám k tomu košile, případně dát přes ni sako, a stůl. Partnerka si obstará sešit, tužku a outfit doladí krátkou sukní, košilí a copánky. Že to vaší partnerce připadá jako klišé? Nesmysl. Probírání sexuální výchovy je důležité a nejlépe se učí v praxi. Předpokládáme, že domácí úkol neudělala, to byste neměl nechat bez povšimnutí.

PROSTITUTKA A ZÁKAZNÍK

Ideální je použít paruku, sexy prádlo a rudou rtěnku. Zkrátka diametrálně změnit vzhled, aby se partnerka vžila do role co nejlépe. Při téhle hře je scénář jasný. Muž přichází proto, aby si splnil sny, do kterých se manželce doma nechce. Bylo prokázáno, že jakmile si partneři říkali jiným jménem a předstírali, že jsou cizí, lépe se jim vyjadřovala sexuální přání. Partnerky byly sebejistější, protože sexuální bohyně neznají stud. Už máte své sexy jméno vymyšlené?

DOKTORKA A PACIENT

Opět role, kde si na své přijde hlavně muž. Na internetu se dá koupit nepřeberné množství kostýmů, ale pokud se vám nechce utrácet, postačí i libovolné bílé oblečení. Ženy, svažte si vlasy do culíku, přidejte brýle a poručte pacientovi, aby svlékl kalhoty. Použití tenkých gumových rukavic muže překvapí a dodá na autentičnosti. Že tohle vyšetření skončí happyendem, je snad víc než jasné.

OPRAVÁŘ A PANIČKA

„Jsem Helmut a přišel jsem vám opravit pračku,“ je hláška, kterou zná každý. Ono to ale na ženy pořád zabírá, jen zaměňte jméno za jiné a zahrajte si na hodinového manžela. Partnerka otevře v županu, protože jste přišel dřív a zaskočil ji, ale ochotně vám ukáže, kde se jí co pokazilo.

Jak budete ležet na zemi a ona bude stát nad vámi, aby vám podala sikovky, naskytne se vám perfektní výhled na to, co skrývá pod županem. Až si začne stěžovat, že je manžel pořád pryč a nemá na ni čas, vytáhněte jiné nářadí a pusťte se do příjemnější opravy.

POKOJSKÁ A PÁN DOMU

Muž sedí na sedačce, zatímco žena se kolem něj nakrucujete v oblečku pokojské. Černá sukýnka, síťované punčošky a bílá zástěrka. Který muž by odolal, když se na špičkách snažíte setřít prach z horních polic? Vám jde samozřejmě o to, aby byl všude pořádek, takže se po úklidu prachu pustíte do vytírání podlahy, ovšem hezky postaru. Pěkně kleknout na zem a na čtyřech usilovně drhnout zem. Nebojte se, nenadřete se. Váš partner totiž takovou podívanou dlouho nevydrží.

A jaké hraní rolí se líbí vám? Experimentujete s partnerem nebo jste ještě nenašli odvahu? Napište nám na e-mail redakce@lifee.cz nebo do diskuze.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články