Milostné trapasy: 7 mužů odhodilo stud a prozradilo svůj nejprekérnější postelový zážitek

Milostné trapasy: 7 mužů odhodilo stud a prozradilo svůj nejprekérnější postelový zážitek

Trapasy jsou vděčné téma. A zejména ty postelové. Pokud se nějaký přihodil i vám, možná jste pořád rudí až za ušima. Nebo se tomu dokážete zasmát? Tito muži se nám svěřili se svými prekérkami. Který je váš favorit?

Tereza Procházková
Tereza Procházková 18. 03. 2021 17:00

Po slibném rande míříte se svým novým objevem do postele a hlavou se vám honí nemravné myšlenky. Jenže místo božského sexu zažijete něco, kvůli čemu byste se nejraději zahrabali tři metry pod zem. Milostné trapasy zkrátka k životu patří stejně jako noci plné vášně. Co postihlo sedm statečných, kteří se s námi podělili o svůj nejtrapnější sexuální zážitek?

Jaromír (31, bankéř): Když jsem měl rande s jednou slečnou, probíhalo to tak dobře, že mě pozvala k sobě. Jenže už ve dveřích na mě vyjel její pes, pořád na mě skákal a štěkal. Trvalo asi hodinu, než si na mě zvykl. Později, když jsme byli zrovna v nejlepším, pes vyskočil na gauč a přímo vedle nás vykonal velkou potřebu. Pak mi olízl zadek a odběhl. Musel jsem hned přestat, a jak šla slečna čistit gauč, vytratil jsem se.

Miloš (39, fitness trenér): Manželka na mě jednou při sexu křikla, abych ji plácnul, tak jsem to udělal, jenže jí to bylo málo a chtěla, abych ji plácnul víc. Tak jsem se napřáhl a fláknul jsem ji přes zadek tak moc, že přepadla a rozbila si hlavu o zeď. Teď se tomu smějeme, ale tenkrát se mnou dlouho nespala.

Aleš (26, technik): Největší trapas se mi stal předtím, než mi došlo, že jsem gay. Když jsem svoji tehdejší holku uspokojoval tam dole pusou, udělalo se mi tak zle, že jsem se pozvracel přímo na ni. To byl poslední hřebíček do mé heterosexuální rakve.

Karel (20, student): Trapně mi bylo, když mi moje holka řekla, že chce tzv. polohu na „lžičky“. Tvářil jsem se, že vím, co tím myslí, a nenapadlo mě nic jiného než pro ně jít do kuchyně. Děsil jsem se, kam mi je bude strkat. Ona dostala záchvat smíchu a napsala o tom všem kamarádům.

Jindra (36, automechanik): Já jsem se jednou seznámil v hospodě s obézní holkou. Byl jsem tak opilý, že jsem to neřešil. Šli jsme ke mně, parádně jsme se pomilovali a usnuli jsme. Ráno jsem se jí ptal, jak si to užila, a ona prohlásila, že jsem jí ho strkal do pupíku a po pár pohybech jsem zařval a odpadl. Vůbec si to nepamatuji, asi jsem si ten její obří pupík spletl, však víte s čím...

Jirka (31, konstruktér): Partnerka uvařila při druhém rande naprosto luxusní jídlo. Jenže po večeři následoval dezert a po něm jsme si dali pivo, aby nám slehlo, a mě to tak nadýmalo, že když jsme se přesunuli do postele, uprostřed sexu jsem si ulevil. Bohužel se to nedalo přeslechnout ani ignorovat. Přítelkyně utíkala k oknu a řvala, jaké jsem prase. Naštěstí mě vzala na milost a jsme spolu už čtyři roky.

Libor (29, kuchař): Seznámil jsem se s jednou starší ženou, která měla asi tříletého syna. Pozvala mě k sobě, když už spal. Když jsme byli v ložnici a já předváděl svůj nejlepší výkon, najednou se rozrazily dveře a ten kluk začal řvát: „Fuj! Nech toho! Nech toho!“ Musel jsem odtamtud utéct.

A jaký je váš nejtrapnější zážitek? Máte nějaký? Seberte odvahu a napište nám na e-mail redakce@lifee.cz nebo do diskuze.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články