Matěj (31): Místo vášnivého večera jsme jeli na pohotovost. Nikdy mi nebylo trapněji

Matěj (31): Místo vášnivého večera jsme jeli na pohotovost. Nikdy mi nebylo trapněji
Zdroj: Freepik

Matějovi a jeho přítelkyni nestačily klasické praktiky v sexu, proto s oblibou zkoušeli nové věci. Hráli různé role nebo se milovali na veřejnosti. Když Monika vyslovila přání vyzkoušet Venušiny kuličky, Matěj neváhal a pořídil je.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 08. 03. 2021 18:00

Monika je žena podle mého gusta. Nebojí se žádného experimentu. Mám tím na mysli hlavně v posteli. Nepotřebuji extrémy, ale rád zkouším nové věci.

Přítelkyně si přála vyzkoušet Venušiny kuličky

Za tři roky, co jsme spolu, jsme toho vyzkoušeli celkem dost. Ať už milování na veřejnosti, nebo rychlovku na záchodcích v naší oblíbené hospodě. V klidu domova jsme si dávali pásky přes oči či se stylizovali do různých rolí. Moniku nejvíce bavilo, když mohla být učitelka. Koupili jsme si kvůli tomu velmi dlouhou vařečku, která měla simulovat učitelské ukazovátko.

Já měl nejraději roli zloděje, který se vkrádá do bytu a ke svému lupu se s Monikou ještě pomiluje. Nepovažuji naše hry za něco nezákonného či nechutného. Zkrátka si rádi okořeníme náš sexuální život. Monika před časem mluvila o tom, že by si přála Venušiny kuličky. Já jsem neměl moc představu o tom, co se nimi dělá.

Začal jsem pátrat na internetu. Její nápad se mi líbil čím dál víc, a tak jsem jí je pořídil. Objednal jsem je přes internet a nemohl se dočkat, až je použijeme. Netušil jsem, že mají blahodárné účinky na ženské tělo, konkrétně na pánevní dno. Dalo by se říct, že jsme se chystali spojit příjemné s užitečným.

Nešly za živého boha vyndat

Monika se ujala iniciativy. Chtěla si kuličky nejprve sama zavést. Byl jsem za to rád. Napoprvé bych se bál, že ji to bude bolet. Lehla si na záda a velmi pomaličku kuličky zavedla do pochvy. Už jen ten pohled mě velmi vzrušoval. Šlo o to, aby je sama svírala uvnitř. Přivřela oči a začala vzdychat vzrušením. ,,Můžu se přidat?“ otázal jsem se se zatajeným dechem.

Jen pootevřela oči a vzrušeným pohledem mě vyzvala. ,,Stačí, když mě budeš špičkou penisu dráždit,“ zašeptala. Myslel jsem si, že bouchnu, jak jsem byl nadržený. Vytáhnul jsem ho z kalhot a chtěl ji jen polaskat. Bohužel jsem se nechal unést vášní a zajel  dovnitř celý. Stačily tři přírazy na to, abych dosáhl vyvrcholení.

Monika na tom byla stejně. Pak ale zaskučela. ,,Co se děje?“ ptal jsem se rozrušeně. ,,No, nějak mě tam ty kuličky tlačí,“ zamumlala. ,,Tak si je vyndej,“ poradil jsem jí. ,,To bych ráda, ale nejde to. Zkus to ty,“ vyzvala mě. Monika roztáhla nohy a já v její jeskyni tahal za kuličky, abych je dostal ven. Jenže jako by je její pochva snědla. Nešly za živého boha vyndat.

Raději jsme se vrátili k osvědčeným praktikám

Monika to zkoušela ještě sama. Pořád nic. Polilo mě horko, když řekla: ,,Musím jet k doktorovi.“ Představa, že cestujeme v jedenáct hodin v noci s takovou věcí na pohotovost, se mi vůbec nelíbila. ,,Co jim řekneme? Každému bude jasné, co jsme dělali,“ ptal jsem se nervózně. To už ale Monika stála v chodbě, že odjíždíme.

Dorazili jsme na pohotovost. Díky bohu, že dovnitř šla jenom Monika. Byla tam pár minut. Seděl jsem v čekárně a nervozitou si kousal nehty. Vylezla ven rudá jako rajče. Doktor na mě ve dveřích mrknul a povídá: ,,Pane, vy jste ty kuličky zatlačil v lůně vaší paní až na konec světa. Dávejte si na to pozor. Je to nebezpečné.“

Nebyli jsme v čekárně sami. Mužské osazenstvo se dusilo smíchy. A s Monikou jsme se raději vrátili k osvědčeným praktikám.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články