Alice (24): Přítel má po milování nechutný zlozvyk, který mi velmi vadí. Rozhodla jsem se ho vytrestat

Alice (24): Přítel má po milování nechutný zlozvyk, který mi velmi vadí. Rozhodla jsem se ho vytrestat
Zdroj: Freepik.com

Alice s přítelem Alešem si spolu po čtyřech letech vztahu pořídili vlastní bydlení, a tak se zdálo, že se vztah ubírá tím správným směrem. Alice měla pocit, že už ji nemůže nic překvapit. To se ale spletla. Aleš začal po každém milování v posteli provádět příšernou věc. O co jde?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 12. 02. 2021 18:00

Když jste s někým, koho milujete, myslíte si, že překonáte všechno. Berete ho i s jeho chybami a neřestmi. Na druhou stranu nejspíš čekáte i trochu vstřícnosti, jenže...

Odhalený zlozvyk

S Mirkem (29) jsme spolu čtyři roky. Je to pár měsíců, co jsme spolu začali bydlet ve vlastním bytě. Moc jsem se na to těšila, protože společné bydlení je znak toho, že je vztah v pořádku. Mirek je hodný člověk, a dokonce už myslí na rodinu. Já nejsem proti, ale ještě se na miminko necítím. Ráda bych si nějakou chvíli užívala bez závazků a třeba i cestovala, až to zase půjde.

Představa, že už se teď musím o někoho starat, mě neláká. S Mirkem se milujeme hodně, má to rád a já taky. Nedávno mě ale překvapil. Udělal něco, co jsem u něj viděla poprvé. Po našem docela bouřlivém sexu vytáhl z šuplíku cigarety.

Když se jednu chystal zapálit, zeptala jsem se: „Co jdeš dělat proboha?“ „No to, co se s cigaretou dělá, vykouřím ji.“ „Tady? U nás v posteli? Nikdy předtím jsi to neudělal,“ ptala jsem se překvapeně. „Tak teď už nejsme v podnájmu, byt je náš a po dobrém sexu je to prostě třeba,“ řekl, škrtl zapalovačem a cigaretu si skutečně zapálil.

Požitkář

Naštvaně jsem vstala a otevřela okna. Co vážně nesnáším, je cigaretový kouř. Uraženě jsem odešla do koupelny a přemýšlela jsem nad tím, co to má Mirek za podivný zvyk. Když jsem vyšla ven, smrad z cigarety se táhnul celým bytem. Přišel za mnou, aby situaci trochu uklidnil, a řekl: „Neboj, kouřím vážně jenom po sexu, jindy mě s cigaretou nepotkáš.“

Požádala jsem ho, aby s tím chodil alespoň na balkón. To se mu ale nelíbí, protože onen požitek z cigarety tkví právě v tom, že ji kouří hned po sexu v posteli. Vypadalo to, že mi nezbývá nic jiného než se s tím smířit. Jenže mně to opravdu vadí. Spíme spolu skoro obden, takže nám obden smrdí byt kouřem.

Řekla jsem si, že ho trochu potrápím. Jakmile mělo zase dojít na sex, odmítala jsem ho. Jednou jsem se vymluvila na bolest hlavy, jindy na své dny. Když už nebylo na co, řekla jsem mu: „Prostě pokud budeš po sexu kouřit v posteli, žádný nebude.“ Zjevně to nečekal. Bohužel, moje vydírání nemělo takový efekt, jaký jsem očekávala.

Bojím se, že mě podvádí

Přestal na mě dorážet. Skoro jsem si říkala, že to byla chyba. Když ale asi za čtrnáct dní přišel z práce a smrděl cigaretovým kouřem, zbystřila jsem. „Kde jsi byl? Cítím z tebe cigarety,“ řekla jsem podezíravě. „Když mi nedáš ty, dala mi jiná,“ odvětil a smál se. Když ale viděl můj naštvaný a vyděšený výraz, hned řekl, že to byl vtip.

Když se mě pokusil znovu nalákat na sex, raději jsem se na nic nevymlouvala. Doufala jsem, že cigarety nechá v šuplíku. Nezklamal. Opět si zapálil v posteli. Strhla se mezi námi ošklivá hádka. „Vážně je takový problém jít s tím na balkón?“ křičela jsem na něj. „Ano, je. Smiř se s tím, že to je můj zvyk.“ Opět jsem se rozhodla, že s ním nebudu spát.

Není podle mě fér, že nerespektuje fakt, že mi to vadí. Smrdí nám povlečení a špatně se v tom večer usíná. Nespíme spolu měsíc. Minulý týden už zase smrděl kouřem. Tak já už nevím.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz. 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články