František (43): Koupil jsem ženě nová prsa. Bohužel z nich má radost ještě někdo jiný

František (43): Koupil jsem ženě nová prsa. Bohužel z nich má radost ještě někdo jiný
Zdroj: Freepik

František chtěl ženě splnit přání. Tvrdila totiž, že má po dětech zdeformovaná prsa, a přála si plastiku. Franta na ni tajně šetřil, aby jí mohl její sen splnit. To se jednoho dne podařilo. Jeho žena má nová prsa. Netušil však, že je ještě někdo, kdo se z toho bude také radovat.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 06. 02. 2021 18:00

Moje brzy bývalá žena Markéta (42) dlouhé roky mluvila o tom, jak má po dětech zničená prsa. Mně to sice nepřišlo tak strašné, ale když zmínila, že by ráda šla na plastiku, rozhodl jsem se, že jí její přání splním.

Nová prsa

Markéta odkojila naše tři děti. Při tom posledním už brečela, že má ošklivá prsa. Sotva přestala, vrhla se na cviky určené právě ke zpevnění poprsí. Bohužel, ať se snažila sebevíc, výsledek, který od toho očekávala, se nedostavil. Bylo mi jí velmi líto, protože si připadala méněcenná.

Začal jsem si tedy tajně dávat peníze stranou, abych jí mohl zaplatit plastickou operaci. Přesto jsem se dál snažil jí tuhle frustraci vymluvit. Měla totiž krásná prsa, tak akorát do ruky. Ona to viděla jinak. Byla údajně malá, povadlá a zcela zdeformovaná z kojení.

Asi za rok se mi podařilo dát požadovanou finanční částku dohromady. Těšil jsem se na den, kdy jí peníze dám se slovy: „Jdi a splň si svůj sen.“ Když se tak stalo, doslova mi skočila kolem krku. Takhle šťastná dlouho nebyla. Měl jsem z toho dobrý pocit. Slibovala, že to nebude příliš veliká změna, maximálně jedna velikost a lepší tvar.

Služební cesta

Loni v létě si Markéta konečně domluvila plastického chirurga a následnou operaci. Byla z výsledku velmi nadšená. Pořád stála u zrcadla a svoje nové vnady si pyšně prohlížela. Ze začátku mi projevovala vděk. Možná jsem čekal trochu víc, ale budiž. Minimálně o tom přestala pořád mluvit a doma byl klid. Když už byla po všech kontrolách, mohla sundat všechny obvazy a stahovací prádlo.

Chtěl jsem si s tím novým výtvorem také pohrát, jenže jsem musel odjet na třídenní služební cestu. Už při odjezdu jsem se těšil, že až se vrátím, pomazlím se s drahým dárkem své ženy. Nakonec se služební cesta o den zkrátila. Nedal jsem dopředu vědět, chtěl jsem ženu překvapit.

To se vlastně povedlo. Přijel jsem za dva dny dopoledne domů. Čekal bych, že bude Markéta doma vařit a uklízet. Místo toho jsem v chodbě zakopnul o cizí pánské boty. Šel jsem rovnou do ložnice, náš byt není veliký, takže bylo jasné, kde žena je. Otevřel jsem dveře a nestačil jsem se divit tomu, co jsem uviděl.

Dárek pro milence

Cizí chlap cumlal poprsí mé ženy. Letěl jsem k němu, popadl jsem ho a odhodil na zeď. „Co to má jako znamenat?“ zařval jsem na Markétu. Ta jen stála, jako by se nechumelilo, a řekla: „Co tady děláš? Měl jsi se vracet až zítra.“ „Tak jsem přijel dřív a koukám, že akorát včas,“ supěl jsem.

Markéta se zahalila a šla si uvařit kávu. Já jsem tam stál vzteky bez sebe. Neměla ani tolik slušnosti, aby se mi to pokusila vysvětlit. Chlapa jsem mezitím ne zrovna přátelsky vyprovodil z našeho bytu. Pak jsem šel do kuchyně za Markétou. „Můžeš mi říct, co se to tady děje?“ zeptal jsem se, jako kdybych něco provedl. „Mám milence. To jsi asi pochopil, ne?

Ukázalo se, že mimomanželský vztah má přes dva roky. Mimochodem, ta prsa, co jsem jí zaplatil, byl dárek pro milence. Teď se s nimi může klidně udusit, protože jsem požádal o rozvod. Ale těmi parohy se raději nikde nechlubím.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz. 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články