Bea (27): Omylem jsem se napila z kelímku, ve kterém nebyla limonáda, ale něco jiného. Reakce přítele mě šokovala

Bea (27): Omylem jsem se napila z kelímku, ve kterém nebyla limonáda, ale něco jiného. Reakce přítele mě šokovala

Beátin přítel musel jakožto řidič kamionu zůstat kvůli zácpě na parkovišti u dálnice. Ona se rozhodla mu udělat radost a jela za ním, že si užijí romantiku trochu jinak. To ovšem nečekala, jak to dopadne.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 29. 01. 2021 11:03

Skoro rok jsem tlačila na Davida (33), aby přestal dělat řidiče kamionu, protože má na víc. Nelíbilo se mi, že byl věčně pryč, a měla jsem o něj strach, aby neměl nehodu.

Lidé na něj ukazovali prstem

Navíc, když jsem někomu řekla, čím se živí, každý se vždycky zašklebil, jako kdyby David chodil na dálnici za prostitutkami, což nikdy nedělal. On mi sliboval, že přestane, až si našetří trochu víc peněz, jenže se pořád nic nedělo.

Netradiční víkend

Když měl za mnou dorazit na víkend, volal celý nervózní, že to asi nestihne, protože je v šílené zácpě a nesmí přetáhnout povolený čas jízdy. Říkala jsem mu, aby nepanikařil, že to nějak dopadne, a on pořád nadával a nadával. Nakonec musel zůstat na parkovišti u dálnice a já jsem se rozhodla, že nasednu do auta a strávíme netradiční víkend u něj v kamionu.

Přišlo mi to jako dobrý nápad. David byl nadšený, že nesedím naštvaně doma a jedu za ním. Sbalila jsem si pár věcí, po cestě jsem nakoupila nějaké jídlo a pití ve fast foodu a dojela jsem k němu. Bylo to super, dívali jsme se spolu na film na notebooku, najedli jsme se a pak jsme se pomilovali.

Místo ranní romantiky rozchod

Nejhorší pro mě bylo chodit ven do té zimy na záchod, když měl David uvnitř takové teplíčko. Ještě před spaním jsem se ho zeptala, jestli jde se mnou. „Ne, nejdu, já už nepotřebuju,“ řekl, a tak jsem šla sama. Potom jsme si řekli dobrou noc a já jsem usnula.

Ráno jsem se probudila dřív než on, chtěla jsem se upravit a nachystat něco k jídlu. Měla jsem velkou žízeň a všimla jsem si, že u zbytků jídla je ještě z půlky plné pití v kelímku s brčkem, tak jsem se pořádně napila. Neumíte si představit, jak odporné to bylo. Začala jsem to plivat všude kolem a křičela jsem na Davida, aby se vzbudil. „Co v tom je?!“ ptala jsem se ho. On rozlepil oči a začal se strašně smát: „Proboha, to nepij, tam jsem v noci čůral!“ Chtělo se mi zvracet.

Ještě jsem se ho ptala, jestli před spaním půjde se mnou, a ten dobytek se vyčůrá do kelímku s brčkem a nechá to u jídla! Tohle bylo na mě moc. Sbalila jsem si věci a jela jsem domů. David se omlouval, že se mu nechtělo v noci do zimy, ale podle mě to takto dělá pořád. S tím se nesmířím.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články