Žaneta (28): Nejhorší oslava lásky, jakou jsem kdy zažila. Přítel natruc spolkl zásnubní prsten

Žaneta (28): Nejhorší oslava lásky, jakou jsem kdy zažila. Přítel natruc spolkl zásnubní prsten

Žaneta se svěřila se šíleným zážitkem z letošního Valentýna. Na tento svátek si hodně potrpí a hodlala ho s přítelem oslavit, jak se patří. Ovšem místo vyznávání lásky se pohádali. A to ještě nebylo to nejhorší.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 04. 03. 2021 06:30

Den svatého Valentýna jsem milovala odjakživa. Někteří moji bývalí to neslavili. Říkali, že si raději počkají na První máj, ale já si myslím, že se jim jen nechtělo utrácet.

Letošní Valentýn měl být ten nejlepší, ale zvrtlo se to

Tomáš byl naštěstí jiný. Jsme spolu přes dva roky a na Valentýna jsem od něj vždycky dostala nádhernou kytku a maličkost. Já mu také pokaždé něco koupím a ten den si pouštíme romantické filmy a večer se milujeme. Samozřejmě, že spolu spíme i normálně, ale na Valentýna mi přijde všechno tak kouzelné. Ten letošní byl ale nejhorší ze všech.

Ráno to začalo dobře, připravila jsem snídani, poté jsme se šli projít a já jsem se těšila na zbytek dne. Po obědě jsem skočila pro dáreček a večer jsem se převlékla do něčeho erotičtějšího. „Šťastného Valentýna, miláčku,“ uculovala jsem se na Tomáše.

Pohádali jsme se kvůli počítači

Ten zrovna připojoval počítač k televizi, a jak mě zahlédl, chtěl mi jít vstříc, ale zakopl o kabel. Počítač spadl na zem a Tomáš začal křičet. „Proboha, co děláš!“ spustil na mě. Nechápala jsem, z čeho mě osočuje. „Já? Ty jsi o to zakopl!“ usměrnila jsem ho.

Tomáš hned začal zjišťovat napáchané škody a vyšiloval, že jestli bude počítač rozbitý, tak je to moje vina. „Nemohla jsi počkat? Viděla jsi, že to není nachystané,“ zlobil se a ze mě vyletělo, že kdyby nebyl nemehlo, nestalo by se to.

Místo romantického tulení jsme se začali hádat. „Kdyby bylo po mém, pustil bych si horor a dal si pivo. Místo toho musím pít nějakou růžovou břečku a koukat na slaďárny,“ křičel a už to jelo.

Zachoval se jako malé děcko

Jak seděl na zemi, chytl se za hlavu, položil se na záda a nadával, že tohle nemá zapotřebí. Vtom mu z kapsy vypadl prstýnek. Jen tak, samotný, bez krabičky. „To je pro mě?“ nevěřila jsem svým očím. „Neřeš to,“ sebral ho ze země a chtěl odejít. Zastavila jsem ho, aby mi ho ukázal, jenže on nechtěl, tak jsem mu rukou vklouzla do kapsy, že ho vylovím. Přiznávám, že v hádkách neumím držet emoce na uzdě.

Tomáš se ale zachoval hůř než já. „Máš smůlu,“ chytil mě a prstýnek si strčil do pusy. Žádala jsem ho, aby mi ho ukázal, a on sebou tak cukal, že najednou vytřeštil oči. Prstýnek spolkl. „Tak to jsi zvorala,“ řekl a odešel. Myslím si, že to udělal schválně, přesto jsem se mu omlouvala a navrhla jsem, že pojedeme na pohotovost, ale odmítl to. „Stejně nebyl s diamantem, můžeš bejt v klidu,“ ušklíbl se.

Nakonec jsme se usmířili, ale na žádný romantický film nedošlo. Já se ho raději už na prstýnek neptala a on mi řekl, že si na něj prostě musím počkat. Od té doby o tom ale nepadla řeč. Ten prstýnek bych už asi stejně nechtěla. Ne kvůli tomu, že nemá diamant, ale že byl, víte kde...

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články