Radka (51): Dcera už měla v posteli celé sídliště, zvoní u nás podvedené manželky. Zvolíme řešení, které bolí

Radka (51): Dcera už měla v posteli celé sídliště, zvoní u nás podvedené manželky. Zvolíme řešení, které bolí
Zdroj: Freepik.com

Paní Radka je zoufalá ze své dcery. Ta má neobvyklý koníček – střídá muže jako ponožky. Z doslechu už Radka ví, že zničila jednu rodinu. Své sotva dospělé dceři ale její nemorální chování rozmluvit nedokáže a bojí se, co bude dál.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 18. 02. 2021 18:00

Dcera Adéla (19) se nám buď za něco mstí, nebo je prostě taková. Bydlíme na sídlišti, kde se od pohledu zná každý s každým. Je těžké zde něco ututlat.

Místo drog a alkoholu ji lákají muži

Ona Adéla byla vždycky trochu divočejší. Už jako dítě na sebe uměla strhnout pozornost. A to nejenom tu naši, ale i celého okolí. Jevila známky typického extroverta. Manžel Aleš vždycky říkal: „Jen ji nech, ta se v životě neztratí.“ Na jednu stranu měl pravdu, ale všechno má své meze.

My s Alešem jsme byli vychováváni přísnou rukou. To, co dnes Adéla předvádí, by nám doma nikdy neprošlo. O co přesně jde? Dcera začala, co se týče kontaktu s opačným pohlavím, velmi brzy. Už ve čtrnácti letech se tahala s nějakým klukem. Já jsem se snažila ohlídat dvě věci – aby se sexem počkala a aby se nenechala zlákat k drogám či alkoholu.

To se mi podařilo. Na gynekologii jsem chodila s ní a panna byla ještě v šestnácti. Alkohol nebo drogy ji nelákaly. Ona prahla po pozornosti mužů. Pomalu měsíc co měsíc mluvila o jiném klukovi. Velmi rychle jsem pochopila, proč je tak střídá. Bavilo ji chlapce zcela pobláznit, zamotat jim hlavu a pak je odkopnout. To ji uspokojovalo nejvíce.

Začala svádět táty od rodiny

Dokud nebyla plnoletá, měla to ještě docela pod kontrolou. I tak jsem jí dávala najevo, že se mi to nelíbí a jde proti zásadám slušného chování. Ona měla jako vždy svoji hlavu. S příchodem plnoletosti nám ale doma začalo peklo. Myslela si, že může všechno. Začala se svými obětními beránky spát. A to docela ve velkém.

V pondělí to byl Radek, v úterý Mirek a mohla bych pokračovat. Ona to přede mnou neskrývala, naopak, ještě se tím chlubila. Nesčetněkrát jsme se kvůli tomu pohádaly. Ale to nejhorší mělo teprve přijít. Adéla začala svádět muže od rodiny. Moc práce jí to nedalo. Je to vážně velmi krásná mladá holka.

Jednou u nás zazvonila sousedka a spustila: „Mohla byste si tu holku zkrotit? Ještě jednou zjistím, že mi chodí za manželem, a bude zle!“ Nebyla první ani poslední, která mi to pěkně vytmavila. Jakmile mi přišla Adéla pod ruce, dostala co proto. Nebylo to ale nic platné. Tvrdila, že ona nikoho nepodvádí. To si prý musí manžílkové vysvětlovat doma sami.

Manžel chystá pro dceru ultimátum

Nevíme s manželem, co si s dcerou počneme. Ona se totiž jinak chová normálně. Našla si hned po škole práci, přispívá na nájem, vaří, uklízí. Problém je v tom, že jakmile vytáhne paty z baráku, dělá nesmysly. Podle drbů jsem zjistila, že už jednu rodinu zničila. Odlákala dětem tátu, ale pak ho opět odkopla.

Na našem sídlišti jsme lidem trnem v oku. Nikdo nás nezdraví. Stydím se za dceru, ale koneckonců je plnoletá a je to její ostuda. Nicméně tím, že jsme rodina, nás házejí do jednoho pytle. Manžel řekl, že pokud toho Adéla nenechá, vyhodí ji z bytu. Ač nerada, souhlasím s tím, protože to celé začíná být neúnosné. Ale moc to bolí...

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz. 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články