Leoš (31): Přítelkyně se přede mnou poprvé opila. Nestačil jsem se divit, jaká bohyně v ní dřímá

Leoš (31): Přítelkyně se přede mnou poprvé opila. Nestačil jsem se divit, jaká bohyně v ní dřímá
Zdroj: Freepik.com

Leoš o své přítelkyni věděl, že vůbec nepije. Po roce vztahu si na to už zvyknul. Proto se nestačil divit, když jednou v rozhořčení vytáhla ze skříně láhev whisky a hodila do sebe tři panáky.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 02. 03. 2021 18:00

Majda (29) je na první pohled docela přízemní holka. Nepije, nekouří, nebarví si vlasy. Jeden by řekl, že se s ní člověk bude nudit.

Respektoval jsem její abstinenci

Přitom nuda s Majdou opravdu nebyla. Je aktivní, co se týče sportu a kulturních akcí. Místo vysedávání v hospodě (když to ještě bylo možné) mě raději brala do divadla nebo do bazénu. Věděl jsem, že alkoholu nijak zvlášť neholduje. Vlastně za ten rok, co jsme spolu, se nikdy nenapila. Na moje narozeniny si sice nechala nalít šampaňské, ale jen si v něm smočila jazyk.

Uměla se bavit i bez toho. Mně se to na ní sice líbilo, ale občas jsem si posteskl nad tím, že si spolu jen tak neotevřeme láhev vína. Já si doma dávám pravidelně pivo. Když se ale chci pořádně opít, sejdeme se s kamarádem u něj a dáme si do nosu. Majdě to nikdy nevadilo. Respektovala to stejně jako já její abstinenci.

Během první vlny pandemie jsem si myslel, že konečně po nějaké láhvi sáhne. Velmi těžce nesla, že jsme zavření doma. Ale ustála to. Místo alkoholu si objednala několik knížek, ke kterým se v těžkých chvílích upínala. Večery jsme trávili každý po svém. Ona s bylinkovým čajem a já s pivem. Jenže teď, co vyhlásili nový nouzový stav, přišla změna.

Nová opatření ji donutila si dát panáka

Byla vyhlášena nová opatření, co se týče volného pohybu. Mě už to nechalo klidným, ale když to zaslechla Majda, prohlásila: „To už snad nemyslí vážně. Takže budeme tři týdny tvrdnout doma? Tak to si snad dám panáka.“ K mému nemalému překvapení otevřela láhev whisky a jednoho do sebe hned kopla. Něco takového jsem nečekal. Během chvíle pak vypila ještě další dva.

Měl jsem strach, aby jí nebylo špatně, protože na to není zvyklá. Nicméně byla v té opilosti velmi roztomilá. Vypadala jinak, mluvila jinak. Přišla ke mně a řekla: „Teď něco uvidíš. Ani se nehni.“ Odešla do ložnice a vrátila se za pár minut ve velmi sexy oblečku z latexu. Vypasovaný korzet, podpatky a v ruce malý bičík.

Teď něco zažiješ,“ prohlásila a zavázala mi oči. Zažil jsem tu nejlepší předehru v životě. Majda v sobě měla najednou tolik ohně, že jsem měl co dělat, abych vydržel až do konce hry. Jezdila mi bičíkem po zádech. Občas mě s ním jemně šlehla, vzrušením jsem málem bouchnul jako sopka. Byla vévodkyní celého našeho vášnivého milování.

Přál jsem si, aby to nikdy neskončilo

Což byl nezvyk, protože většinou byla veškerá iniciativa na mně. Bylo to fantastické. Místy u toho tak správně vulgárně hovořila, že jsem si přál, aby to neskončilo. Neměl jsem ale šanci svoje vyvrcholení moc oddalovat. Když bylo po všem, padl jsem úplně blažený na postel.

Co to způsobilo?“ musel jsem se zeptat. „Hádej. To se se mnou stane, když se napiju,“ řekla a s jiskrou v očích mě políbila. Když vystřízlivěla, zdálo se, že se za svůj čin stydí. Dal jsem jí jasně najevo, že jsem si to maximálně užil. Nedávno měla narozeniny. Koupil jsem jí další láhev whisky. Zrudla jako rajče. Láhev otevřela a dala si panáka. Pak se znovu odebrala do ložnice pro svůj obleček.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články