Co dovádí muže v posteli k šílenství? Správně namíchaná dávka živočišnosti a elegance

Freepik.com
Zdroj: Freepik.com

Jak muže přimět, abyste se pro něj stala bohyní sexu? Ve zkratce by se dalo říci, splňte mu všechna jeho přání, buďte tajemná, dokonalá i vyzývavá a připravená kdykoli a kdekoli.

Zuzana Shilla Nováková
Zuzana Shilla Nováková 27. 11. 2020 18:00

Víte, jaké hračky vytasit a kde, kromě ega, pány tvorstva pošimrat? Možná budete překvapená, po čem muži vlastně touží a co v nich vzbuzuje touhu být s vámi navždy.

Atmosféra

Mužům je atmosféra tak trochu ukradená. Mohou kdekoli a hned a je jim jedno, že jste dnes třeba zapomněla vyluxovat. Zkrátka to, kde se celý akt odehraje, není pro muže činu opravdu podstatné. Není od věci říci, že pánové nemají rádi pojem "milování". Neocení rovněž ani polštáře se srdíčky nebo povlečení s volánky. Muži jsou přímí a nevšímaví. Co vidí, je jen terč pod vašimi příšerně drahými krajkovými kalhotkami.

Myslete na to, že dokonalá milenka nezdržuje, neutrácí za svíčky a nemá pokoj ve stylu Hannah Montana. Pánové si totiž nechtějí u sexu připadat jako v romantickém filmu, stejně jako jim vadí desítky svíček kolem postele vyvolávající dojem předčasného pohřbu.

Touha se dotknout

Ta už udává prim. Vezměme si pravidlo 3D - Dáma ve společnosti, Dříč v Domácnosti, D...ka v posteli - to je sen muže o ideální milence a ještě lépe partnerce. Spojte to vše dohromady a už se ho nezbavíte. To, jak noblesní dáma dokážete být ve společnosti, zužitkujete rovněž v posteli. Nevinná koketa před jeho obchodními partnery. Disponující úsměvem na všechny strany. Intelektem. Zářícíma očima a nedbalou elegancí. To ho vzrušením dožene k šílenství a bude s vámi spěchat domů už po předkrmu. To, jak na vás koukají cizí muži. Jak by se vás každý chtěl zmocnit. Pro vaše vulgárně rudé upravené nehty, které se stanou seriózními díky drahému parfému, který vám pulzuje na šíji. Muži chtějí upravenou ženu, jež vzbuzuje zájem jejich okolí. A současně takovou, která je nepodvádí.

Rekvizity pro scénky

Krom toho, že vašeho partnera na vás vzrušuje to, že se líbíte i jeho kolegům, některé muže rovněž vzrušují hry. Tedy v tomto případě jde spíš o hry na povolání. O dominanci a podřazení. O to, že kariérně úspěšný muž může chtít být v posteli trestán a naopak. O to, že muži chtějí v posteli sestřičky, letušky a prostitutky - avšak ne ty reálné. Krom již celkem nudných kostýmů však dnes nejsou tabu mezi partnery ani hračky typu: připínací penis, anální kolík s ocasem lišky, klec na penis, vakuové pumpy pro oboje pohlaví nebo vibrační vajíčka na dálkové ovládání.

I takové pomůcky z vás mohu udělat dokonalou milenku. Ale pozor, tak jako ve vztahu, i v posteli je vše založeno především na komunikaci. Do čeho byste šli, nebo ne. Co je přes čáru. Má vůbec partner rád napínavé vzrušení? Hraje si rád nebo jde raději rovnou na věc? Zkusit můžete i afrodiziaka - od celerové pomazánky, až po různé kapky či podpůrné pilulky, které se dnes vyrábí i pro ženy.

Úprava těla

Méně nároční muži po vás nebudou vyžadovat plastickou operaci. Stačí odchlupení v určitých partiích. I když bude lepší se raději zeptat předem, co se líbí a co nikoli, ať nedojde k informačnímu šumu, protože do módy se v oblasti intimních partií dostávají na dlouhou dekádu zapovězené bermudské trojúhelníky. Holte si knírek a nohy a máte téměř vyhráno!

Za erotickou hračku se dá považovat i lascivní spodní prádlo. Od krajkové klasiky až po latex, anebo pouze jednoduché spodní prádlo s otvory na těch správných místech...

Narozeninové aktivity?

Jakým dotekem nebo činností muže zcela jistě potěšíte? Je to anální sex nebo alespoň nebojácnost dotknout se jeho varlat. Pro některé ženy to zní jako vtip, pro další je to stejné tabu jako orální uspokojení muže. Kdybychom vytvořili hlasování - kolik z vás by, dámy, přiznalo, že nerady uspokojujete své muže? Pro mnoho z pánů jde pouze o narozeninový dárek nebo činnost za nějakou odměnu a mnoho mužů se pak obhajuje, ať se pak jejich polovičky nediví, že si nachází orálně zdatnější milenky. Jak je to u vás?

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články