Velký horoskop nemravnosti: Která znamení zvěrokruhu jsou v posteli vážně divoká

Velký horoskop nemravnosti: Která znamení zvěrokruhu jsou v posteli vážně divoká
Zdroj: Freepik
BERAN (21. 3. - 20. 4.): Berani jsou extrémně náruživí, proto mohou mít sex vždy a všude. Náladu mají vlastně neustále. Ideální sexuální poloha pro ně je tzv. sloup, kdy žena leží na zádech a nohy má opřená o mužova ramena.BÝK (21. 4. - 21. 5.): Býci milují romantiku. Líbání, laskání, něžní gesta a dlouhá předehra - to je to, co je baví. Ideální sexuální polohou pro ně je tzv. jezdecké umění, kdy muž je na zádech a žena na něm v podřepu.BLÍŽENCI (22. 5. - 21. 6.): Blíženci nemají rádi žádné průtahy. Šup, šup a je to. Bez zbytečných řečí, romantických gest a dlouhé předehry. Ideální polohou pro ně je pověstná 69.RAK (22. 6. - 22. 7.): Raci se velmi rádi tulí, proto se nejraději tak nějak klasicky. Také velmi dbají na čistotu. Doporučovanou polohou pro ně je ale tzv. milostný tanec, tedy vzájemné dráždění vestoje.+ 8 fotek+ 9 fotek

Mnozí z nás mají erotické sny, chtíče a zvláštní choutky, o nichž se stydí před partnerem mluvit. Někdy je to však na škodu a upřímnost může nejen vztah zachránit, ale udělat ho díky souznění v posteli i lepším a harmoničtějším. Jak to mají v milostném životě jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Jana Jánská
Jana Jánská 16. 01. 2021 16:00

BERAN (21. 3. – 20. 4.)

Berani jsou extrémně náruživí, proto mohou mít sex vždy a všude. Náladu mají vlastně neustále. Pro zrozence v tomto znamení zvěrokruhu jsou přednější pudy než city. Nejradši to dělají na netradičních místech, třeba ve vlaku. Berani mají také často sex na jednu noc. Nejoblíbenější polohu tohoto znamení zjistíte v galerii!

BÝK (21. 4. – 21. 5)

Býci milují romantiku. Líbání, laskání, něžní gesta a dlouhá předehra - to je to, co je baví. Rovněž by to chtělo připravit vhodnou atmosféru, aby se Býk odvázal a ukázal, co v něm je. Jinde než v posteli nebo před plápolajícím krbem to na něj však raději nezkoušejte. Nejoblíbenější polohu tohoto znamení zjistíte v galerii!

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci nemají rádi žádné průtahy. Šup, šup a je to. Bez zbytečných řečí, romantických gest a dlouhé předehry. Pro Blížence jsou ideální rychlovky na deset minut. Jsou rovněž otevření ke zkoušení všeho, co vidí ve filmech pro dospělé. Rádi také pózují před kamerou, takže jejich sbírka "domácích nemravností" bývá velmi obsáhlá. Nejoblíbenější polohu tohoto znamení zjistíte v galerii!

RAK (22. 6. – 22. 27.)

Raci se velmi rádi tulí, proto se nejraději tak nějak klasicky. Také velmi dbají na čistotu, jejich partner tedy musí být vyvoněný, mít vyčištěné zuby a všude oholený. Raci tedy patří mezi hvězdná znamení, se kterými není cesta k divokému sexu právě nejrychlejší. Když už se ale Rak dokáže uvolnit a protějšku věří, dokáže se i v posteli patřičně odvázat. Nejoblíbenější polohu tohoto znamení zjistíte v galerii!

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Lvi se nejraději milují na koníčka, mají totiž přehled o tom, co se kde děje, a hlavně mají navrch. Lvi se obecně neradi podřizují, a to platí i v posteli. Jde o dominantnější tvory, Lvi rádi určují polohu, tempo i praktiku. Sex s nimi je však zárukou toho, že se nebudete nudit. A pozor - rádi se milují v přírodě. Nejoblíbenější polohu tohoto znamení zjistíte v galerii!

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Zrozenci ve znamení zvěrokruhu Panna se nezdají, jsou to pěkní divoši a akrobati, kteří v posteli rádi zkoušejí nejrůznější krkolomné praktiky. Sex s nimi je zábava, dobrodružství a adrenalin. Navíc na to mají největší chuť na veřejnosti. Nejoblíbenější polohu tohoto znamení zjistíte v galerii!

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Váhy se rády dívají na neslušné filmy, aby přinesly do ložnice trochu kreativity. Intimní život tedy v partnerství u Váhy klape jak hodinky. Třikrát týdně a pokaždé něco jiného! Zrozenci v tomto znamení zvěrokruhu jsou ale někdy trochu leniví - rádi "TO" vymyslí, ale pak nechávají aktivitu na protějšku. Nejoblíbenější polohu tohoto znamení zjistíte v galerii!

ŠTÍR (24. 10. – 22.11.)

Štíři se rádi baví, jsou odvážní a někdy až exhibicionističtí. Sex na veřejných místech je vzrušuje a nebrání se ani velmi bizarním místům. Měli by si ale dávat pozor na své zdraví, nemuselo by se jim to vyplatit. Nejoblíbenější polohu tohoto znamení zjistíte v galerii!

STŘELEC (23. 11. – 21.12.)

Divocí Střelci rádi experimentují, často se milují ve vodě. Vířivka, bazén, rybník nebo moře, když to ještě šlo - to je jedno, voda je prostě láká. Romantický večer s lahví vína a sexem ve sprše je pro ně největší relax. Někteří z nich ale namísto romantiky preferují spontánní tvrdý sex a praktiky. Nejoblíbenější polohu tohoto znamení zjistíte v galerii!

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi jsou experimentátoři. Milují si číst Kámasútru a zkoušet z ní nejrůznější polohy. Také rádi hrají erotické stolní hry, klidně i ve více lidech. Občas pak všichni skončí v jedné posteli. Jsou však velmi pozorní, sobeckost v sexu u nich nečekejte. Často jim jde více o to, aby uspokojili vás, než o jejich vlastní blaho. Nejoblíbenější polohu tohoto znamení zjistíte v galerii!

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři jsou v sexu spíše chladnější znamení, u některých to chce velké množství kreativity, abyste je přivábili k sexu. Když ale dojde na věc, jsou z nich pěkní divoši a v posteli se s nimi rozhodně nebudete nudit. Nejoblíbenější polohu tohoto znamení zjistíte v galerii!

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Ryby se rády milují při západu slunce a ideálně venku. Jde jim o to vzrušení, že by je někdo mohl vidět. Klasika v posteli je přímo nudí. Milují erotické pomůcky, klidně si u "TOHO" pustí nemravný film a zkouší všechno to, co před nimi na obrazovce probíhá. Nejoblíbenější polohu tohoto znamení zjistíte v galerii!

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články