3 znamení zvěrokruhu, která oslní mimořádnou inteligencí

3 znamení zvěrokruhu, která oslní mimořádnou inteligencí
Zdroj: Pixabay.com

Existují lidé, kteří jsou od přírody velmi chytří. Rychle proniknou do problému, snadno si pamatují a umí si poradit v každé situaci. Víme, kterým znamením zvěrokruhu byly tyto schopnosti dány do vínku.

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 20. 02. 2021 07:00

Pokud chcete vědět, zda patříte mezi vyvolená znamení, je třeba si nejprve říct, že existují různé druhy inteligence.

Tato trojice vyniká nad ostatními

Když mluvíme o inteligentních lidech, obvykle máme na mysli geniální osobnosti, jako například fyzika Alberta Einsteina nebo básníka Johanna Wolfganga von Goetha. Kromě analytické však existují ještě dva další typy inteligence – emoční a praktická.

Ze zmíněných kategorií jsme pro vás vybrali ta nejvíce obdařená znamení zvěrokruhu. To samozřejmě neznamená, že ostatním by inteligence chyběla, ale tato trojice skutečně vyniká nad ostatními.

Znamení zvěrokruhu Vodnář: Inteligentní analytik

Vodnář je jedním z nejinteligentnějších znamení zvěrokruhu. Má velmi zvláštní, analytický přístup k mnoha věcem. Zrozenci v tomto znamení mají o všem přehled a ani v obtížných situacích neztrácejí hlavu.

Vodnářům často stačí jen několik sekund, aby si prohlédli fakta, porozuměli jim a našli vhodné řešení. Mají také velmi dobrou paměť. Tohoto „daru“ často využijí už ve škole.

Nejen po analytické, ale i po lidské stránce mají Vodnáři co nabídnout. Jsou extrémně tolerantní a otevření novým věcem. Bedlivě vyslechnou váš názor a milují, když si mohou rozšířit obzory.

Vodnáři absolutně nesnášejí lidi, kterým pochopení věcí trvá dlouho. Nejsou totiž příliš trpěliví a rychle se začnou nudit.

Znamení zvěrokruhu Rak: Vysoká emoční inteligence

Lidé narození v Raku bývají považováni za extrémně emočně inteligentní. Díky vysoké dávce empatie se dokážou velmi rychle vcítit do ostatních. Vynikají v interpretaci a klasifikaci pocitů druhých. Proto se s nimi báječně povídá.

Mohou se pochlubit také silnou intuicí. Obecně mají z lidí dobrý pocit, a co se týče odhadu povahy ostatních, málokdy se pletou. Okamžitě vidí, zda člověku mohou věřit, nebo ne. Také proto přátelé Raky velmi často žádají o radu ve vztazích.

Zrozenci Raka se zastávají svých blízkých, a pokud je to potřeba, jsou jim vždy k dispozici. Nesmíte ale zneužít jejich dobroty! Raci jsou totiž vnímaví a dokážou každého rychle prohlédnout. Pak se mohou opravdu naštvat.

Nechybí jim ani odhodlaní a vytrvalost. Jakmile si něco vezmou do hlavy, jdou si tvrdě za svým i vzdor překážkám. Díky této vlastnosti často najdeme Raky ve vedoucích funkcích.

Znamení zvěrokruhu Panna: Inteligentní praktik

Panna je také emočně velmi inteligentní. Panny k tomu navíc těží i ze své přirozené moudrosti. Díky svým znalostem a schopnostem dovedou úspěšně a s lehkostí zvládat každodenní problémy. Zatímco jiné tyto potíže často zaskočí, Panny mají přehled a zachovávají chladnou hlavu.

Lidé zrození v tomto znamení oplývají také bystrou myslí a mimořádně dobrou pamětí. Panny se snadno učí. Jejich všeobecné znalosti bývají na vysoké úrovni.

Kromě toho jsou velmi pracovité a přesné. Vždy se na ně můžete spolehnout. Proto to v životě obvykle dotáhnou velmi daleko. Jsou oblíbené u zaměstnavatelů a respektované kolegy. A také v soukromí se Panny umí velmi dobře přizpůsobit, čímž jsou s mnoha lidmi zadobře.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články