Znamení zvěrokruhu, které si bere všechno osobně a hned se cítí ublíženě

Znamení zvěrokruhu, které si bere všechno osobně a hned se cítí ublíženě
Zdroj: Freepik

Mezi znameními zvěrokruhu je jedno, které si bere všechno osobně a cítí se zraněně, jakmile slyší jakoukoliv kritiku. Tušíte, které to je?

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 17. 01. 2021 12:56

Někdo se na vás špatně podíval, nebo jen použil nevhodná slovo, která se vás dotkla? Je důležité nezapomenout na fakt, že každý vnímá své okolí jinak, a že slova, která říkáme, protějšek nezřídka chápe zcela odlišně. Často také říkáme něco, co tak ve skutečnosti nemyslíme. Existuje ale jedno znamení zvěrokruhu, které je přímo předurčeno k tomu brát si každou maličkost příliš osobně.

Znamení horoskopu Rak – vše si bere osobně

Mnozí z vás to už pravděpodobně uhodli - jedná se o znamení zvěrokruhu Rak! Zrozenci ve znamení Raka jsou příliš citliví a neuvěřitelně oduševnělí. I když navenek někdy vypadají drsně, mají měkké jádro. Proto jsou Raci neuvěřitelně hákliví na kritiku.

Raci jsou obzvláště uraženi, když má člen rodiny či jejich přítel negativní komentář nebo špatnou poznámku týkající se jejich osoby. To vede k tomu, že o všem pak hodiny přemýšlejí.

3 užitečné tipy, jak si všechno nebrat osobně

Jedinci, kteří jsou extrémně citliví, se často ocitnou v situaci, kdy se svými blízkými cítí napadeni nebo uraženi. Co se s tím dá dělat? Zde jsou tři rychlé tipy, jak si vše nebrat osobně:

  • Nejdříve se zhluboka nadechněte a vydechněte! Pokud se během prvních vteřin soustředíte na váš dech, hněv a vztek lze snížit. Tak si zachováte klid.
  • Přemýšlejte o tom, jak ten druhý mohl skutečně myslet vyřčená slova, která vás právě zranila, a v jakém stavu se právě nacházíte. Často chápeme slova jiných lidí velmi odlišně od toho, jak jsou ve skutečnosti myšlena. Možná jde jen o nedorozumění, které můžete vyřešit rychlým dotazem.
  • Promluvte si podrobněji s vaším protějškem. Zjistíte, zda máte důvod cítit se napadeni. Co když je dokonce kus pravdy na tom, co vám ten druhý řekl? Každý z nás má přece nedostatky a slabosti. Připustíte-li si tento fakt, snáze s nimi pak budete moci něco dělat. Hlavní je neztrácet zdravou sebejistotu.

Nedívejte se jen na sluneční znamení

Výše uvedená charakteristika samozřejmě neplatí pro všechny. Existují i lidé ve znamení zvěrokruhu Rak, kteří si všechno osobně neberou a necítí se hned zraněni. Možná je to proto, že jsou ovlivňováni jinými planetami, a díky tomu nejsou tak citliví na kritiku. Je důležité, abyste se vždy orientovali podle ascendentu, Měsíce a dalších planet, jako je Venuše a Mars.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články