3 znamení zvěrokruhu, která počátkem roku 2021 potká nová láska

3 znamení zvěrokruhu, která počátkem roku 2021 potká nová láska
Zdroj: Unsplash.com

Tři znamení zvěrokruhu čeká v blízké době pozitivní změna! V příštích několika týdnech potkají někoho, komu otevřou srdce. Která znamení tedy mohou očekávat novou láskou?

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 14. 01. 2021 07:05

Toužíte po velké lásce, po velké zamilovanosti? Pro někom, kdo probudí motýly v břiše? Toto přání by se vám konečně mohlo vyplnit, protože třem znamením zvěrokruhu jsou hvězdy v blízké budoucnosti v milostné sféře velmi nakloněny. Konstelace hvězd bude tak dobrá, že otevřou-li tato znamení své srdce dokořán a vpustí do něj novou lásku, mohla by to být i láska navždy. Která znamení to jsou?

Znamení zvěrokruhu Ryby

Lidé narození ve znamení Ryb mohou jásat. Právě na ně totiž čeká velké štěstí v lásce. Důležité je nic neuspěchat, ale také nezamilovat se do toho nepravého! Trpělivost bude naopak růže přinášet. Pokud se totiž před vámi objeví spřízněná duše, uvidíte to hned. A tahle láska vydrží napořád...

Znamení zvěrokruhu Váhy

Také Váhy by se měly mít v nejbližší době na pozoru. I jim jsou totiž hvězdy obzvláště nakloněny. Lidé narození ve znamení Vah by měli být především velmi otevření a neupínat se jen na jednu osobu. Velké štěstí se totiž často nachází právě tam, kde by ho vůbec nikdo nehledal.

Znamení zvěrokruhu Štír

U tohoto znamení to v poslední době nebylo, co se lásky týká, nic moc. S tím je teď ale konec! V příštích týdnech dostane váš milostný život nový vítr do plachet. Důležité je opustit vše, co vás v minulosti drželo zpátky, a otevřít se novým pocitům. Zapomeňte na vaše ex a na všechny ty nudné milence, kteří si vás nezasloužili. Otevřete své srdce pro úžasné lidi, kteří váš život skutečně obohatí.

Pozor, nejen tato znamení se mohou brzy zamilovat

Nejen Ryby, Váhy a Štír mají šanci najít novou lásku. Důležité totiž nejsou jen hvězdy ve vesmíru, ale především správný postoj. Každý, kdo pevně věří, že brzy potká protějšek svých snů, bude mít brzy několik šancí na lásku.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články