3 znamení zvěrokruhu, která uvidíte jako první na parketu, až se rozvolní opatření

3 znamení zvěrokruhu, která uvidíte jako první na parketu, až se rozvolní opatření
Zdroj: Freepik

Už vám chybí diskotéky, koncerty a tanec? Vzpomínáte na ty, kteří se nebojí to pořádně rozjet? Pokud se v létě dočkáme patřičného rozvolnění protiepidemických opatření, následující znamení zvěrokruhu určitě budou znovu patřit mezi krále parketů.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 25. 05. 2021 07:00

Ti, kdo se nebojí rozjet svůj hvězdný tanec na žádnou písničku, jsou žádanými návštěvníky diskoték. A to zejména proto, že udržují energii, kterou potřebujete k dobré zábavě. Kdo rozhodně nebude sedět v koutě jako Baby z Hříšného tance? Možná vás překvapí, která znamení zvěrokruhu to jsou!

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Jak si Ryba normálně dělá hlavu z toho, co si o ní kdo pomyslí, na tanečním parketu je tomu přesně naopak. Umí to rozjet, že se budete divit!

Tančit umí téměř na každou píseň. Žádné tělo nezůstane bez pohybu, až uvidíte, co Ryby dokážou. Nemusíte se bát s nimi vyrazit za zábavou. Udělají váš večer nezapomenutelným.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Jde sice o další z tišších znamení zvěrokruhu, ovšem neplatí to pro ně ve společnosti. Stačí pár drinků a tančí jako utržení ze řetězu!

Potřebují vědět, že je nikdo nebude soudit, toho se od svých pozorovatelů bojí. Alkohol tak pro ně může být určitým posilněním a zdrojem odvahy. Řekněte dýdžejovi, ať zahraje jejich oblíbenou. Uvidíte, co se bude dít.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Nejraději mají, když je ostatní pozorují a obdivují.  I proto rádi veřejně tančí, co jim síly stačí. Rychle je to však přestane bavit, pokud nesklízí potřebnou pozornost. Můžete od nich očekávat ladné pohyby v latinsko-americkém stylu, v tom jsou vážně přeborníci. Nebojí se však žádné písně!

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články