3 znamení zvěrokruhu, která nikdy nelžou, protože to zkrátka nesnášejí

3 znamení zvěrokruhu, která nikdy nelžou, protože to zkrátka nesnášejí
Zdroj: Freepik

Oceňujete pravdu řečenou do očí, nebo je pro vás lepší milosrdná lež? Představujeme vám tři znamení zvěrokruhu, která vám nikdy nezalžou, protože to je proti jejích přirozenosti.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 20. 05. 2021 07:00

Lež je velkým narušitelem mezilidských vztahů, kterým může uškodit na hodně dlouhou dobu. Ztratit k někomu důvěru může být nevratná věc. Podívejte se na znamení zvěrokruhu, u kterých se lži bát nemusíte.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Nenávidí lež. Pokud jste partnerem Ryb a zalžete jim, už vám nikdy neuvěří. Jsou podezíraví a často koukají svým protějškům do telefonu. Jsou schopni vám přišít nevěru i s jejich nejlepším kamarádem.

Často to plyne z jejich nízkého sebevědomí. Jakýkoliv náznak je pro ně důkazem nevěry. Jak lež nenávidí, tak se jí snaží vyvarovat. Nevěru neschvalují a lež vám okamžitě přiznají. Dost pravděpodobně s ní ani nezačnou.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Jsou velmi spirituální, proto je pro ně lež způsob, jak si zničit karmu. Toho se snaží vyvarovat. Jsou velmi otevření ve všem. Proto pokud například ve vztahu přestanou milovat, mluví o tom.

Ukončují vztahy bez toho, aby se něco vážného stalo. Umějí si přiznat, že nemilují tolik, kolik by si jejich protějšek zasloužil. Neočekávejte od nich podraz. To není jejich styl.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Jsou fanoušky nepříjemné pravdy oproti hloupé lži. Především proto, že lhát vůbec neumějí. Snadno to na nich poznáte. Pokud mají co tajit, jsou z toho nervózní a cítí se nepříjemně.

Svou chybu umějí přiznat. Nikdy vám nelžou cíleně, ale pokud už něco zatají a přijdete na to, můžete se spolehnout, že kápnou božskou. Je to s nimi složitější, protože stejně jako nenávidí hádky, milují svůj klid. Dávají si tak pozor, čím ho naruší.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články