3 znamení zvěrokruhu, která nesnášejí své slabé stránky a myslí si, že všechno zvládnou

3 znamení zvěrokruhu, která nesnášejí své slabé stránky a myslí si, že všechno zvládnou
Zdroj: Freepik

Přijmout nebo dokonce milovat své slabé stránky a chyby je pro mnoho lidí obtížné. Tento úkol je zvlášť velkou výzvou pro následující tři znamení zvěrokruhu, protože na sebe mají vysoké nároky a pronásleduje je pocit, že musejí být téměř dokonalí.

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 18. 05. 2021 16:00

Požádat druhé o pomoc či nedotáhnout práci do konce je pro tyto lidi naprosto nemyslitelné. Půjdou za svým cílem, dokud nepadnou. O kterých znameních zvěrokruhu je řeč?

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Kozorozi mají potřebu neustále podávat nejlepší výkony a zvládat všechno sami. Vědí sice, že je naprosto běžné říct si o pomoc, ale od sebe jaksi očekávají mnohem víc. I když je jim ve skrytu duše jasné, že dlouhodobý zápřah nikdo nevydrží. Ani houževnatý Kozoroh...

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Panny jsou obvykle velmi dobře organizované, raději dělají všechno okamžitě a jsou v procesu pečlivé a přesné. Je pro ně těžké snést, když se něco dělá neúplně nebo dokonce nedbale. Skutečnost, že život je někdy chaotický a že nemůžete mít vše pod kontrolou, je pro mnoho Panen tvrdou lekcí.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Štíři jsou nejspokojenější, když se něco děje, a vše řeší s plným nasazením, dokonce i zcela výjimečný chvilkový stav klidu je pro mnohé z nich porážkou. Zároveň stejně jako Panny očekávají, že budou mít vše pod kontrolou, pokud to tedy bude alespoň trochu možné. Pravděpodobně je ale dříve či později život naučí zvládat jejich pocity lépe.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články