3 znamení zvěrokruhu, která mají mimořádně vytříbený módní styl

3 znamení zvěrokruhu, která mají mimořádně vytříbený módní styl
Zdroj: Freepik

Styl buď máte, nebo nemáte. Někdo může mít na sobě věci za tisíce, ale stejně bude vypadat jako strašidlo. Některá znamení zvěrokruhu ale mají extrémní cit pro módní trendy a skvěle padnoucí outfit milují víc než cokoli jiného.

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 15. 05. 2021 16:00

Následující lidé sledují módní trendy, a někdy je dokonce sami tvoří. Na ulici nevyjdou v ničem, co by jim nesedělo. Mají cit, mají styl, mají glanc. To jsou oni!

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Toto znamení klade na svůj vzhled velký důraz. Lev opustí byt jen tehdy, když je na sto procent spokojen se svým outfitem. Navíc má rád čisté a elegantní kousky. Spoléhá na vysoce kvalitní oblečení a je fanouškem drahých luxusních značek. Vzhledem k tomu, že toto znamení rádo vyčnívá z davu, nosí Lvi rádi kousky, které okamžitě upoutají pozornost.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Vzhled Vah je téměř vždy dokonalý. Přesně vědí, jaké kousky vzájemně kombinovat, a mají cit pro módní detaily, materiály a barvy. Váhy mají pravděpodobně ze všech znamení vůbec nejlepší vkus. Jejich vzhled bývá sice poněkud zdrženlivý, zato jsou vždy neskutečně elegantní. Protože se Váhy velmi zajímají o módu, mají přehled o nejnovějších trendech.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Toto znamení nečeká na trendy, ale jednoduše je vytvoří samo. Vodnáři jsou také známí svým svobodným duchem. Pokud jde o módu, nebojí se vyzkoušet něco nového a milují, když mohou poutat pozornost. Také s oblibou radí v módních otázkách svým přátelům a jejich názor je vysoce ceněn.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články