4 skrytá poselství outfitu Meghan Markle v rozhovoru s Oprah: Tímhle pobouřila monarchii

Meghan Markle oblékla při rozhovoru s Oprah Winfrey, šaty od Armaniho a šperky se skrytým významem.
Zdroj: Profimedia
Hedvábné šaty, které Meghan oblékla na rozhovor s Oprah, stojí v přepočtu přes 100 korun. Markle patří k velkým fanynkám této značky, i co se týče make-upu.Akvamarínový náhrdelník od Pippy Small vyjde na 55 tisíc korun. Sama návrhářka se Meghaniným výběrem cítí poctěna.Náramek Cartier Love pořídíte za 146 tisíc korun. Větší význam má ale pro párové nošení, takže počítejte rovnou s dvojnásobkem.

Ve čtvrtek večer odvysílala ČT2 otevřený rozhovor známé moderátorky Oprah Winfrey s vévodkyní Meghan Markle a princem Harrym. Na interview, které způsobilo mimořádný poprask v britské monarchii, si Meghan oblékla šaty a vybrala šperky, které toho prozradily možná víc než její šokující slova.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 02. 04. 2021 08:15

Meghan (39) si vedle šatů od Armaniho vzala ještě náramek své tragicky zesnulé tchyně – princezny Diany. Celému světu pak sdělila nejen to, že tlak bulváru v Británii se nedal přežít, ale i to, že si prince Harryho (36) vzala potají tři dny předtím, než jejich oficiální královskou veselku v květnu 2018 sledoval celý svět.

Zároveň oznámila, že v létě čeká holčičku a že během let, které strávila v britské královské rodině, se potýkala s vážnými psychickými problémy.

Meghan a Harry už předem tušili, že rozhovor s Oprah nebude jen běžné televizní vystoupení a pečlivě se na něj připravovali nejen po stránce obsahové, ale i vizuální. Proto vévodkyně zvolila velmi rafinovaný outfit, který prozradil to, co sama nestihla (nebo nechtěla?) říct napřímo. Podrobný rozbor Meghanina vzhledu přinesl list The Telegraph.

Květinový vzor na šatech od Armaniho

Meghan si byla moc dobře vědoma, že během rozhovoru bude vidět hlavně horní polovina jejího těla, a podle toho se zařídila. Vybrala si černé hedvábné šaty od italského návrháře Giorgia Armaniho. Spíše než jejich cena, která překročila 100 tisíc korun, zaujala všímavé pozorovatele květinová aplikace na rameni.

Jde o lotosový květ, který symbolizuje čistotu, znovuzrození a osvícení. Zároveň představuje touhu a vůli žít. Mluvčí vévodkyně pro list The Telegraph prozradil, že Meghan si je plně vědomá, že semínka lotosu vydrží dlouho bez vody a klidně vyklíčí i o dvě století později. Lepší symbol odloučení od britské monarchie a vůle zařídit si nový život zvolit nemohla...

Dianin náramek

Meghan doplnila šaty také třemi celkem nenápadnými náramky. Při bližším pohledu ale bylo zřejmé, že se mezi nimi nachází i jeden osázený diamanty, který patřil princezně Dianě. Ta ho měla na sobě při jednom ze svých posledních veřejných vystoupení před svou smrtí, a to na baletu Labutí jezero v Royal Albert Hall v červnu 1997.

Meghan samotná oblékla kousky ze šperkovnice své tchyně už při několika významných příležitostech. Na svatební hostině roku 2018 měla akvamarínový prsten. Na státní návštěvě Austrálie a Nového Zélandu zase oblékla Dianiny náušnice. Její zásnubní prsten navíc zdobily dva diamanty právě z uvedeného náramku.

Podle odborníků se jednalo o nenápadné rýpnutí do monarchie. Zvlášť v kontextu s tím, co v rozhovoru pronesl princ Harry, že „se historie opakuje“.

Náramek symbolizující věčnou lásku

Další Meghanin náramek pocházel od Cartiera. Stejný měl na ruce také princ Harry, který si ho vzal už na zářijové natáčení videa, v němž nabádal Američany, aby šli volit. Náramek Cartier Love, navržený Aldem Cipullem v roce 1969, se nosí jako symbol nehynoucí lásky.

Náhrdelník od Pippy Small

Meghan doplnila své šperky o náušnice kanadské značky Birks a náhrdelník od britské návrhářky Pippy Small, čímž na sebe symbolicky oblékla výrobky ze zemí, které kdysi považovala za domov. Výběr náhrdelníku od Pippy přitom může být narážkou na prince Charlese, protože zmíněná návrhářka spolupracuje od roku 2008 s monarchovou charitativní organizací.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články