Jako vejce vejci! Slaďte outfit s dcerkou a překvapte okolí dvojitou roztomilostí

Jako vejce vejci! Slaďte outfit s dcerkou a překvapte okolí dvojitou roztomilostí
Zdroj: Freepik
Bílá je skvělá barva pro maminku i dceru, nemusíte mít úplně totožný kousek, ale jste sladěné.Stejně tak džínová bunda.Nebo kožená bunda! Dá se sladit snad ke každému outfitu.Nemusíte mít úplně stejné kousky, hledejte stejné vzory.+ 2 fotky+ 3 fotky

Možná nenajdeme nic roztomilejšího než maminku a dcerku sladěné ve stejném oblečení. Nemusí jít o úplně totožný outfit, stačí třeba jeden shodný prvek, například košili, sukni nebo mašli. Takto zvolené „matching outfity“ jsou skvělou volbou nejen pro rodinné focení, ale i na Velikonoce, Vánoce či blížící se Den matek.

Petra Čermáková
Petra Čermáková 26. 03. 2021 09:00

Dcery jsou pro každou maminku skutečnou radostí hned z několika důvodů. Jedním z nich je jistě i to, že se dají čančat a oblékat do roztomilých šatiček, které často doplňují copánky. Až se příště budete chystat na focení nebo nějakou slavností událost, vyfintěte stejně i sebe. Uvidíte, jak pozitivně bude okolí na vás obě reagovat.

Stejné barvy

Nejjednodušší způsob, jak se sladit, je do stejné barvy. Takové čistě bílé šaty pak unosíte na opravdu všechny příležitosti. Sehnat naprosto stejné šaty je ale těžké. Nezoufejte a zvolte klidně jen podobné. Ty pak dolaďte stejně barevnými legínami, teniskami nebo třeba mašlí ve vlasech.

Stejné vzory

Pokud chcete vypadat podobně, zvolte stejné vzory – například černobílé proužky, červeno-černé kostkované košile, námořnická trička či puntíky. Ten nejvýraznější prvek budete mít stejný, a úkol tak splněn.

Zvířecí vzory

Výhodou zvířecích vzorů (například leopardího) je to, že většina látek vypadá hodně podobně. Takže proč toho nevyužít a nesladit se s dcerou? Vy můžete obléci například leopardí šaty nebo sukni s koženou bundou, díky které budete vypadat sexy. Dcera naopak oblékne k leopardímu vzoru béžový svetr, který její outfit zjemní.

Tutu sukně

Až se budete chystat na svatbu nebo na nějakou venkovní párty, až to tedy bude možné, zkuste se sladit prostřednictvím tutu sukně. Pokud si na ni netroufnete, zvolte jinou, méně výraznou variantu. Skvělou službu vám udělá například džínová sukně. S dcerkou se pak můžete sladit stejnými teniskami, bílým tričkem a džínovou bundou.

DIY tip

Pokud chcete opravdu dokonale ladit, objednejte si pro sebe maxi šaty. Ty pak ustřihněte ke kolenům a ze zbylé látky ušijte šatičky pro dceru. Stejně se dá postupovat i v případě manželovy košile. Stačí jen látka, skvělý nápad a šikovné ruce.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články